Kriminalai (2013-03-05)

Pavogė automobilį
Vasario 27 dieną į policiją kreipėsi šakietis V. P., gyvenantis Gimnazijos gatvėje. Jis pranešė, kad iš automobilių stovėjimo aikštelės, esančios prie namo Gimnazijos gatvėje, Šakiuose, pavogtas jam priklausantis automobilis „Renault Megane“. Vyriškiui padaryta 12 tūkst. litų turtinė žala. Automobilis draustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Vasario  23 dieną vagys įsibrovė į šiuo metu užsienyje gyvenančiai pilietei B. G. priklausantį gyvenamąjį namą, esantį Mozūriškių kaime, Kidulių seniūnijoje. Iš namo ilgapirščiai išnešė įvairių namų apyvokos daiktų. Savininkei padaryta 1610 litų turtinė žala.

Vasario 21 dieną į policiją kreipėsi UAB „Gulbelė“ direktoriaus A. T. ir pranešė, kad vasario 17 dieną, apie 13 val., nenustatytos asmenybės vyriškis iš V. Kudirkos gatvėje esančios „Gulbelės“ parduotuvės pro kasą pranešė įvairių alkoholinių gėrimų. Nustatyta, kad įvairių alkoholinių gėrimų pavogta už 402 litus.

Vasario 28 dieną kaunietis A. J., atvykęs į jam priklausantį mišką, esantį Pažiegždrių kaime, Lekėčių seniūnijoje, pastebėjo, kad išpjauta ir pagrobta apie 30 lapuočių medžių. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Apgavo
Vasario 27 dieną Slavikų seniūnijos Šilgalių kaimo gyventojas A. S. už parduodamą traktorių pagal internetį skelbimą nežinomam asmeniui pervedė 2000 litų, tačiau šis vėliau traktorių parduoti atsisakė, o pinigų negrąžino.

Smurtavo
Kovo 1 dieną, apie 11 val., namuose, esančiuose Šėtijų kaime, Lekėčių seniūnijoje, kilusio konflikto metu pilietis G. M. keletą smūgių į galvą sudavė buvusiai žmonai S. M., gyvenančia tame pačiame kaime. Smurtautojas G. M. uždarytas komisariato areštinėje.

Kovo 1 dieną, apie 22.30 val., Šakių medikų pagalbos prireikė šakiečiui V.V. (gim. 1969 m.), gyvenančiam Bažnyčios gatvėje. Po medikų apžiūros vyriškis buvo išleistas į namus. Pirminiais duomenimis, konflikto metu vyriškį sužalojo kaimynystėje gyvenantis S. M.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.