Aldonos ir Gintauto Šeškų klinikai – valstybinis apdovanojimas

seskasAntrojo laipsnio garbės ženklą Baltrušiuose įsikūrusiai klinikai įteikė pats Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos direktorius J. Milius, pabrėždamas, kad čia važiuoja klientai ne tik iš rajono, bet ir visos šalies.
 
Nuotr. Garbingą apdovanojimą gavęs G. Šeškas džiaugiasi, kad jo klinika atitinka europinius standartus ir neslepia, kad ir šiandien nenustojo mokytis ir gilinti savo profesines žinias.
 
Baltrušiuose esančios smulkių gyvūnų gydymo klinikos įkūrėjai - Aldona ir Gintautas Šeškai. Ši kaimo klinika žinoma ne tik rajone, joje teikiamos profesionalios veterinarų paslaugos, veikiantis smulkių gyvūnų viešbutis sulaukia klientų iš visos šalies. Klinikoje pastatyta nauja įranga ligų diagnazavimui, atliekami kraujo tyrimai ir t.t. G. Šeškas teigia, kad jis ir šiandien nuolat skaito profesinę literatūrą, gilina žinias, nes vis atsiranda naujovių, kurias kiekvienas profesionalas turi žinoti.

Taip jau sutapo, kad Valstybinis apdovanojimas - Antrojo laipsnio garbės ženklas, kurį atvyko įteikti J. Milius, sutapo su klinikos veiklos dešimtmečiu. G. Šeškas džiaugiasi, kad šis verslas leidžia šeimai išgyventi. Veterinarijos gydytojas teigė, kad neturinčiam už ką susimokėti klientui jie niekada neužtrenkia durų prieš nosį, klinikoje teikiamos ir nemokamos paslaugos.

G. Šeškas dėkojo už apdovanojimą ir pabrėžė, kad iš veterinarijos gydytojo tikimasi ne tik žinių, profesionalios pagalbos, bet ir mokėjimo paguosti, kai augintinio pagydyti nebeįmanoma.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.