Minkštų baldų medžiagos – kurią rinktis?

minksti kampai
Foto: Pixabay.com

Jeigu ieškote naujų baldų, tarkime, minkšto kampo svetainėje, tada jums svarbiausi aspektai yra dizainas, matmenys ir medžiaga. Kadangi norimus matmenis nustatyti lengva, o dizainą renkatės tiesiog pagal savo skonį ir kambario dizainą – norime papasakoti apie medžiagas, iš kurių gaminami minkšti kampai. Padėsime jums įvertinti jūsų poreikius, galimas problemas ir nuspręsti, kuri medžiaga tinkamiausia jūsų gyvenimo stiliui.
 
Gobelenas

Ši medžiaga yra pati populiariausia ir perkama dažniausiai. Minkšti kampai, aptraukti gobelenu, yra patys jaukiausi ir maloniausi tiek šaltomis žiemos, tiek karštomis vasaros dienomis. Gobelenas yra nebrangi, bet sąlyginai tvirta medžiaga, kas yra idealu minkštiems baldams.
 
Vis dėlto, gobelenas yra labai teplus. Šiandien šviesios kambarių spalvos yra populiarumo viršūnėje, todėl pirkėjai dažnai renkasi ir šviesius, gobeleninius baldus. Tačiau visada galima įsigyti specialių gobeleno valiklių – tiesiog neleiskite dėmėms įsisenėti ir baldai atrodys lyg nauji.

Oda

Mėgstantys komfortą, kokybę, prabangą ir į kainą dėmesio nekreipiantys pirkėjai neabejotinai rinksis odinius baldus. Nors liestis prie odinių baldų liestis ne visada yra malonu – jie tikrai bus patogūs ir tarnaus metų metus. Odiniai baldai taip pat skirstomi pagal kokybę, pavyzdžiui, patys brangiausi ir kokybiškiausi baldai yra aptraukti pilno storumo oda, su tikruoju odos raštu paviršiuje.

Turbūt pati didžiausia neigiama savybė yra kaina – oda yra ganėtinai brangi medžiaga ne tik dėl jos sudėtingo gavimo, bet ir sunkaus apdirbimo. Taip pat šiuos baldus netyčia gali apgadinti jūsų augintiniai, todėl būkite atsargūs!

Eco oda

Pasaulyje yra labai daug sintetinių medžiagų, kurios kuriamos tam, kad tausotų ir atstotų tam tikras natūralias medžiagas. Eco oda yra sukurta kaip natūralios odos pakaitalas. Trys ketvirtadaliai šios medžiagos yra odos drožlės arba medvilnė, todėl ji dalinai yra natūrali medžiaga. Naujausi foteliai ir minkšti kampai, kurie aptraukti eco oda, pagaminti taip puikiai, kad jie atrodo kaip aptraukti tikra oda.

Kad ir kaip bebūtų, eco oda vis tiek nėra tokia patvari, kaip natūrali. Dažniausiai ji eco oda yra plonesnė, lengviau pažeidžiama ir greičiau nusitrina. Tačiau ši medžiaga yra gerokai pigesnė ir ekologiška.
 minksti kampai2
Foto: Pixabay.com


Kokybiški baldai internetu

Šiuo metu jau turėtumėte žinoti, kokie baldai ir kokia medžiaga jums tinkamiausi. Todėl kviečiame apsilankyti internetinėje parduotuvėje www.senukai.lt ir savo akimis pamatyti, kokie foteliai, sofos, minkšti kampai ir kiti baldai yra siūlomi šiandien!

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.