„Virsmo“ virsmas: plečiasi ir kolektyvas, ir paslaugos

virsmas kolektyvas
Šiuo metu kūrybos studijoje „Virsmas“ dirba (iš kairės) Aidas Lažauninkas, Arūnas Puodžiukas, Andrius Matusevičius ir Sonata Staugaitienė. D. Pavalkio nuotr.

Gintarė MARTINAITIENĖ

Liepos mėnesį sueis ketveri metai, kai rajone veiklą vykdo MB „Virsmas“. Pradėjusi nuo lazerinio markiravimo, graviravimo ir pjaustymo paslaugų, bendrija šiuo metu gerokai išplėtė ne tik paslaugų spektrą, bet kolektyvą papildė naujais žmonėmis. Planų nestokoja ir ateičiai.

Pasak kūrybos studijos „Virsmas“ direktoriaus Andriaus Matusevičiaus, jis kaip šiandien prisimena verslo pradžią, kai dviese su maketuotoju Aidu Lažauninku nedidelėse patalpose pradėjo veiklą, tad išties džiugu, kad per gana trumpą laiką įmonė stipriai ūgtelėjo, o šiais metais į plėtrą buvo investuota apie 20 tūkst. eurų, iš kurių 5 tūkst. beprocentinę paskolą suteikė Smulkaus ir vidutinio verslo plėtros fondas. Už lėšas balandžio pabaigoje buvo įsigytas naujas skaitmeninės spaudos aparatas, leidęs praplėsti teikiamas paslaugas, tad dabar kūrybos studijos darbuotojų gaminama produkcija – nuo įvairiausių plakatų, skrajučių iki vizitinių kortelių. Žinoma, išliko ir anksčiau teiktos plačiaformatės spaudos paslaugos, tai yra reklaminių plakatų, lipdukų ar šviesdėžių gamyba, siūlomas vitrinų ir prekybinių zonų apklijavimas, apipavidalinimas, ir toliau teikiamos lazerinio markiravimo, graviravimo, pjaustymo paslaugos. Maketuotojai gali ne tik pakonsultuoti, bet ir išpildyti įnoringiausio kliento pageidavimus. Klausantis komandos narių, rodos, nėra, ko jie negalėtų padaryti reklamos dizaino, spaudos srityse.

virsmas spausdina
Įsigijus naują spausdintuvą atsirado kur kas daugiau galimybių įvairesnėms paslaugoms teikti ir įgyvendinti ne tik įprastus, bet ir nestandartinius užsakymus. D. Pavalkio nuotr.

Nors šalyje tokios įmonės ir jų veikla anokia naujovė, tačiau rajone tokio pobūdžio paslaugas teikia tik „Virsmas“, kurį, pasak A. Matusevičiaus, vis dažniau atranda ne tik rajono, bet ir regiono įmonės ar pavieniai klientai. Jis džiaugiasi, kad kai kurie klientai yra nuolatiniai, bendrovę atradę ir jos neapleidę nuo jų veiklos pradžios, tarp naujų nemažai užsakymų sulaukiama iš Marijampolės. Džiugu ir tai, kad apie bendrovę žinia sklinda iš lūpų į lūpas, o puoselėjamas šiltas santykis su klientu – vienas iš „Virsmo“ prioritetų.  

„Jei kažko nespėjame ir reikia pagalbos iš šono, paslaugas perkame iš individualią veiklą vykdančio žmogaus. Smagu, kad prie komandos prisijungė du nauji žmonės, tad dabar labiau pasiskirstėme veiklos kryptis“, – sako A. Matusevičius.

Štai prie naujo spausdintuvo pluša tokios darbo parties jau turintis ir neseniai prie komandos prisijungęs Arūnas Puodžiukas, o kompiuteryje naują užsakymą maketuoja dar tik keturis mėnesius čia dirbanti Sonata Staugaitienė. Pasak moters, darbas išties įdomus, nes kiekvieną dieną laukia vis kažkas naujo.

„Ir globoja, ir moko, ir padeda. Gal banalu, bet tikrai tapome kaip šeima. Džiaugiuosi netyčia sužinojusi, kad ieško darbuotojo, ir po pokalbio jau kitą dieną pradėjusi čia dirbti“, – sako vienintelė komandoje dirbanti moteris.

Šiuo metu plečiamos ir gamybinės patalpos, o ofisą taip pat perkėlė į naujas ir šiuolaikiškas patalpas. Paklaustas apie ateities planus, A. Matusevičius nedaugžodžiauja ir patikina, kad jeigu viskas klostysis sėkmingai, tai vizijų yra ne viena ir ne dvi, tarp jų ir elektroninė parduotuvė. Planuojama, kad prie komandos galėtų prisijungti dar vienas naujas darbuotojas.

„Nuolat stengiamės tobulėti, plėstis, išsigryninti“, – sako kūrybos studijos vadovas.

„Virsmas“ yra žinomas dėl mūsų skaitmeninio pjovimo paslaugų, tačiau mes esame kur kas daugiau nei vien tik skaitmeninis pjovimas ir graviravimas. Aistra prekybai ir meilė technologijoms mus išskiria. Apibendrindami meistriškumą ir naujoves, mes siūlome daugybę spausdinimo paslaugų visoje Lietuvoje, įskaitant skaitmeninę spaudą, ofsetą, graviravimą, pjaustymą, frezavimą, aukštos kokybės skaitmeninę spaudą ir didelio formato spausdinimą“, – taip prisistato kūrybos studija savo svetainėje ir, atrodo, sustoti ir užmigti ant laurų tikrai neketina.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.