Padidėjo vairavimo kursų tarifai

Lapkričio 28 dienos posėdyje rajono savivaldybės taryba, atsižvelgdama į Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijos direktoriaus Romo Eikevičiaus prašymą, pritarė mokyklos teikiamų paslaugų tarifų didinimui.
 
Nuo šiol motorinių transporto priemonių B kategorijos vairavimo teorinio (40 val.) ir praktinio mokymo kursai (30 val.) Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijos moksleiviams kainuos 250 Lt daugiau, t.y. 750 Lt, o už kiekvieną praktinio vairavimo valandą teks mokėti  po 12 Lt.  Nors, pasak R.Eikevičiaus, gimnazija kol kas neorganizuoja vairavimo kursų suaugusiems, tačiau tokią galimybę jau numatė ir, atsiradus poreikiui, galės šią paslaugą teikti. Motorinių transporto priemonių B kategorijos vairavimo teorinio (40 val.) ir praktinio mokymo kursai (30 val.) suaugusiems asmenims čia kainuotų 900 Lt, o kiekviena praktinio vairavimo valanda atsieitų po 12 Lt. Be to, tiek moksleiviams, tiek ir suaugusiems už degalus teks susimokėti atskirai – pagal tos dienos kainas.

Surinktos lėšos bus panaudojamos gamybinio mokymo meistrų atlyginimams, transporto priemonės techninei priežiūrai, tepalų, atsarginių detalių ir metodinės medžiagos įsigijimui.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px