Socialinių paslaugų centras turi globėją

socialines bitinasNors Šakių socialinių paslaugų centro darbuotojai turi tiek darbų – tik spėk suktis, tačiau reikia nors trumpam atsipūsti. Penktadienis šiame centre buvo itin šventiškas – vyko kasmetinė padėkos popietė.

Nuotr. Vilma Bielskienė pasveikino Socialinių paslaugų centro globėju tapusį Vytautą Bitiną.

Socialinių paslaugų centro direktorė Vilma Bielskienė, kaip ir kasmet, apdalijo savo darbuotojus nuoširdžiausiais žodžiais, dovanomis, dėkojo už ryžtą bei kantrybę, dirbant tiek daug jėgų reikalaujantį darbą.

Renginyje dalyvavęs Seimo narys Mindaugas Bastys darbuotojams taip pat dėkojo už atliekamą darbą. „Ar viską padaro valstybė? Be abejo, mes suprantame, kad ne viską, bet žingsnis po žingsnio yra žengiama sąlygų gerėjimo link. Reikia tikėtis, kad joms gerėjant bus galima sudaryti galimybes tiek jums, dirbantiems tokį sunkų darbą, tiek žmonėms, kuriems reikalingos tokios paslaugos, gyventi geriau.“
 
Tiek M. Bastys, tiek rajono meras Juozas Bertašius atvyko ne tuščiomis. V. Bielskienė prasitarė, jog jiems pasiteiravus, ko šiuo metu labiausiai reikia Socialinių paslaugų centrui, direktorė atsakė, kad labai praverstų nauji spausdintuvai, tad šį norą J. Bertašius bei M. Bastys ir išpildė.

Tęsdama sveikinimus, V. Bielskienė simbolinį angelą įteikė ilgamečiam rajono savivaldybės tarybos nariui, buvusiam Plokščių žemės ūkio bendrovės savininkui Vytautui Bitinui, kuris, pasak direktorės, tapo Socialinių paslaugų centro globėju. Prieš kelerius metus Socialinių paslaugų centre būta nemalonios situacijos, kai prasidėjo nesutarimai tarp tuometinės administracijos darbuotojų, buvusio administratoriaus Dariaus Mikelionio ir V. Bielskienės. Tuo metu V. Bitinas buvo vienas iš žmonių, kurie palaikė centro direktorę.

„Dėkoju jums už pasitikėjimą, tikėjimą ir gilų matymą. Tegul šios savybės niekad neišnyksta. Jūsų dėmesys – didžiulė dovana mums. Gerbiamas V. Bitinas sutiko būti Socialinių paslaugų centro globėju. Tai žmogus, kuris, nekreipdamas dėmesio į apkalbas, visada išklausydavo. Žemai lenkiu galvą prieš jį. V. Bitinas niekada nekreipė dėmesio į jokia intrigas, visada išklausė ir patarė“, – įteikdama angelą kalbėjo V. Bielskienė.

Toliau kalbėdama direktorė visiems susirinkusiems atvirai pasakė, jog visai neseniai Socialinių paslaugų centre vėl būta neramumų. Tačiau imtasi reikiamų veiksmų šioms negandoms sustabdyti. „Mes esame vieningi kaip kumštis“, – pabrėžė Socialinių paslaugų centro direktorė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.