Paminėjo Kultūros dieną

kulturos dienaBalandžio 15 d. visame pasaulyje minima Kultūros diena. Šią dieną paminėjo ir mūsų rajono kultūros darbuotojai.

Nuotr. Kultūros dieną prie Šakių rajono savivaldybės tradiciškai buvo iškelta Taikos vėliava, kuri simboliškai įpareigoja saugoti žmonijos meno, mokslo ir kultūros vertybes.

Ketvirtadienį į Gelgaudiškio dvarą paminėti Kultūros dienos rinkosi rajono kultūros darbuotojai. Čia juos pasveikino ir kelias dainas padainavo rajono savivaldybės mero pavaduotojas Edgaras Pilypaitis. Po iškilmingų kalbų ir mini koncerto, nieko nelaukę, kultūros darbuotojai kibo į darbus. Šį kartą profesinę šventę kultūros darbuotojai minėjo pasirinkę Gelgaudiškio dvare vykdomas edukacijas – vieni piešė ant šilko skarelių, kiti lipdė iš molio, o vėliau veiklomis pasikeitė. Taip pat klausėsi kariliono varpų skambesio. Be to, kultūros darbuotojai vaišinosi čia pat dvare išvirta šiupinine sriuba.
 
Nors Kultūros dieną rajono kultūrininkai paminėjo ketvirtadienį, penktadienį tradiciškai šios dienos proga prie Šakių rotušės buvo iškelta Taikos vėliava, simboliškai įpareigojanti saugoti žmonijos meno, mokslo ir kultūros vertybes.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.