Pasistūmėjo įteisindami kelius ir gatves

Iki praėjusių metų galo savivaldybė teisiškai suspėjo inventorizuoti ir įregistruoti 67,81 proc. vietinės reikšmės kelių ir gatvių. Savivaldybė savo balanse turi 1 tūkst. 90 km ilgio kelių ir gatvių, o šiuo metu jau teisiškai sutvarkyta ir įregistruota 739 kilometrai.

Savivaldybės specialistų ir šįmet planai ambicingi – užsimota suinventorizuoti ir įregistruoti ir likusius kelius ir gatves. Anot savivaldybės Biudžeto, turto ir strateginio planavimo skyriaus vedėjos Egidijos Grigaitienės, tam lėšų šįmet jau turėtų užtekti iš tų, kurias skiria Susisiekimo ministerija iš Kelių priežiūros programos, nes joje kasmet taip pat būna numatyta tam tikra pinigų suma inventorizavimui. Administracijos direktorius Dainius Grincevičius pastebėjo, kad 2017 m. rajone buvo inventorizuota tik 17 proc. kelių ir gatvių.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px