Tvarkys Šakių miesto Kęstučio gatvės šaligatvius

gatvePagaliau šaligatvių tvarkymo eilė atėjo ir Šakių miesto Kęstučio gatvei. Šakių rajono savivaldybės taryba pritarė sprendimui anksčiau numatytas kitų dviejų miesto gatvių šaligatvių tvarkymui skirtas lėšas paskirti Kęstučio gatvės šaligatvių tvarkymui.   

Nuotr. Netrukus bus pradėti tvarkyti Kęstučio gatvės šaligatviai, kurie, reikia pripažinti, seniai ne pačios geriausios būklės.   

Akivaizdu, jog Šakių mieste netrūksta šaligatvių, kur būtinas remontas. Pagal patvirtintą Šakių rajono savivaldybės vietinės reikšmės kelių priežiūros ir plėtros 2012-2014 metų programą buvo numatyta išasfaltuoti Liepų gatvę ir asfalto dangą atnaujinti įrengiant pėsčiųjų taką Gimnazijos gatvėje, Šakių mieste. Atsižvelgiant į susidariusią situaciją, numatyta, jog Liepų ir Gimnazijos gatvių atstatymo darbų netikslinga vykdyti, nes pagal UAB „Šakių vandenys“ pateiktą informaciją minėtose gatvėse gyventojai nėra prisijungę prie naujai įrengtų nuotekų tinklų. Todėl nuspręsta šaligatvių tvarkymo darbus pradėti Kęstučio gatvėje. Kaip žinia, šios gatvės šaligatviai jau seniai yra ne pačios geriausios būklės. Pasak savivaldybės Ūkio skyriaus vedėjo Kęstučio Kuncaičio, ši gatvė priklauso VĮ „Marijampolės regiono keliams“, todėl buvo tikimasi, kad jos šaligatvius ši įmonė ir sutvarkys. Tačiau šaligatviais teks pasirūpinti savivaldybei. Numatyta Liepų ir Gimnazijos gatvių atnaujinimo darbų lėšas - 265,2 tūkst. litų skirti pėsčiųjų takų Kęstučio gatvėje atstatymo darbams. Pasak savivaldybės K. Kuncaičio, viešąjį konkursą šaligatvių tvarkymo darbams atlikti laimėjo UAB „Parama“, ji planuoja samdyti subrangovą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.