Po lemiamų rungtynių „Zanavykas“ atsisveikino su NKL

zanavykas rasaiPraėjusią savaitę Šakių „Zanavykas“ Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) sužaidė dar dvejas aštuntfinalio serijos rungtynes. Deja, nors Edo Nickaus auklėtiniai ir labai stengėsi, tačiau abu kartus Raseinių „Rasams“ pralaimėjo vos keleto taškų skirtumu ir šį sezoną jau atsisveikino su NKL.
 
Nuotr. Po įnirtingos kovos Šakių „Zanavyko“ krepšininkai pralaimėjo Raseinių „Rasams“ aštuntfinalio seriją ir iškrito iš tolimesnio žaidimo.
 
Nuo pat pirmųjų rungtynių pirmojo kėlinio pradžios krepšinio aikštelėje prasidėjo atkakli kova – tai viena, tai kita komanda veržėsi į priekį. Antrajame kėlinyje iniciatyvą į savo rankas perėmė raseiniškiai, tačiau trečiajame kėlinyje zanavykai žaidė užtikrintai ir sušvelnino dviženklį skirtumą iki penkių taškų, o lemiamame ketvirtyje išlygino rezultatą. Tačiau šakiečių klaidomis pasinaudoję „Rasų“ žaidėjai perėmė iniciatyvą ir rezultatu 77:74 šventė pergalę.

Daugiausiai prie pergalės prisidėjo Karolis Guščikas, pelnęs 29 taškus (8/8 dvit., 3/4 trit., 6 atk. kam., 43 naud. bal.), ir Gediminas Butkus, įmetęs 13 taškų. „Zanavyko“ komandoje pasižymėjo Šarūnas Vingelis, pataikęs 27 taškus (6/8 trit., 5 atk. kam., 26 naud. bal.), ir Paulius Beliavičius, kurio sąskaitoje 19 taškų (8 atk. kam., 19 naud. bal.).
Nors antrąjį susitikimą sėkmingiau pradėjo „Rasų“ krepšininkai, tačiau šakiečiai irgi nesnaudė. Po pirmųjų dešimties žaidimo minučių jie susikrovė dviženklį pranašumą, kuris tirpte  ištirpo  antrojo kėlinio metu. Raseinių krepšininkai perėmė iniciatyvą į savo rankas ir rezultatą persvėrė savo naudai. Nors ketvirtajame kėlinyje zanavykai sugebėjo išlyginti rezultatą, tačiau komandai išgelbėti laiko neužteko. Raseiniškiai šventė pergalę 82:80.

Rezultatyviausiai „Zanavyko“ komandoje žaidė Marijus Užupis (17 t., 4/6 dvit., 7 atk. kam., 18 naud. bal.), Paulius Beliavičius (16 t., 4/7 dvit., 9 rez. perd., 21 naud. bal.), ir Šarūnas Vingelis (14 t.). „Rasų“ komandoje po 15 taškų pelnė Justas Petkevičius (7/9 dvit., 20 naud. bal.) ir Darius Marcinkevičius (6/6 dvit., 7 atk. kam., 25 naud. bal.), 14 taškų į savo sąskaitą įsirašė Karolis Guščikas (9 atk. kam., 25 naud. bal.).

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px