Šakių krepšinio lyga – už vietinius žaidėjus

Pirmadienį Jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko pirmasis Šakių krepšinio lygos (ŠKL) komandų vadovų ir įgaliotų atstovų susitikimas, kuriame aptarti aktualiausi ateinančio sezono klausimai.

Nuspręsta, kad ŠKL 2016–2017 m. sezone negalės dalyvauti legionieriai, kurie sustiprindavo komandas ir vietinė lyga savotiškai tapdavo visai ne vietine. Be to, komandos galės turėti ne daugiau negu po du vietinius žaidėjus, žaidžiančius RKL, NKL, LKL ar pan. Akcentuota, kad vietinis žaidėjas – Šakių kilmę įrodęs ar dirbantis ir/ar gyvenantis daugiau nei vienerius metus Šakių rajone. Dėl neaiškių žaidėjų – leisti jiems dalyvauti pirmenybėse ar ne – spręs ŠKL valdyba. Visi žaidėjai turės sužaisti tam tikrą rungtynių skaičių, kad toliau galėtų dalyvauti atkrintamosiose.
 
Varžybų formatas paaiškės po registracijos pabaigos, kai bus aiškus komandų skaičius. Startinis mokestis taip pat priklausys nuo formato ir komandų skaičiaus.

Komandas registruoti galima iki rugsėjo 23 d. Sezono pradžia planuojama spalio 8 d.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.