Lietuvos rekordai priklauso šakietei

Praėjusį savaitgalį Marijampolėje vykusiame Lietuvos jėgos trikovės čempionate dalyvavo dvi sporto klubo „Fortūna“ sportininkės.

Jaunimo grupėje, svorio kategorijoje iki 63 kg, puikiai pasirodė Simona Bakšytė. Jai pavyko pritūpti su 120 kg ir gulomis nuo suolo išspausti 70 kg. Paskutiniame štangos atkėlimo veiksme S. Bakšytė, antru bandymu atkėlusi 155 kg, pagerino Lietuvos jaunimo rekordą, o trečiu bandymu ir Lietuvos suaugusių rekordą –158 kg. Sumos rezultatas (348 kg) Simonai garantavo pirmą vietą savo svorio kategorijoje,  o jaunimo grupėje – absoliučioje įskaitoje.
 
Veteranų amžiaus grupėje, svorio kategorijoje virš 63kg, nugalėtoja tapo Giedrė Vidžiūnienė. Ji pritūpė su 105 kg, gulomis nuo suolo išspaudė 65 kg ir atkėlė 120 kg. Sumoje surinkusi 290 kg Giedrė tapo ir absoliučia šios amžiaus grupės nugalėtoja.

Sportininkių treneris Rimantas Simokaitis buvo apdovanotas už absoliučių savo amžiaus grupių nugalėtojų parengimą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.