Reguliarusis sezonas užbaigtas triuškinančia pergale ir rekordais

radzevicius gytis
Nuotr.  Šios rungtynės rekordinės buvo ir Gyčiui Radzevičiui – 35 taškai yra naujas krepšininko rezultatyvumo rekordas.


Šakių „Vytis“ Nacionalinės krepšinio lygos (Mezon-NKL) reguliarųjį sezoną užbaigė perrašydamas NKL istorijos metraščius bei iškovodamas daugiau nei užtikrintą pergalę. Aurimo Jasilionio auklėtiniai pirmenybių autsaiderei „Palangos“ komandai nepaliko jokių vilčių.
 
Namuose 135:84 (38:21, 34:25, 31:14, 32:24) „Vytis“ sutriuškino „Palangą“. 135 taškai per vienerias rungtynes – naujas NKL rekordas. „Vytis“ pagerino Pasvalio „Pieno žvaigždėms“ priklausiusį rekordą – 128 taškai (užfiksuotą 2011 m. sausį rungtynėse su Anykščių „Puntuku“).

„Vytis“ reguliarųjį sezoną užbaigė turėdamas 19 pergalių iš eilės seriją, o palangiškiai – 26 pralaimėjimus paeiliui.

Šios rungtynės rekordinės buvo ir Gyčiui Radzevičiui. Gynėjas pelnė 35 taškus (15/15 dvitaškių, 0/1 tritaškių, 5/5 baudų metimai), atkovojo 1 kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, perėmė 2 kamuolius, 3 kartus suklydo, išprovokavo 5 pražangas ir surinko 39 naudingumo balus. 35 taškai – naujas G. Radzevičiaus rezultatyvumo rekordas.

Rezultatyviai žaidė ir Edvinas Jezukevičius, pelnęs 24 taškus, Aurelijus Pukelis pridėjo 20, Julius Daugėla 17, Aurimas Majauskas 13, Markas Užukauskas 10 taškų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px