„Vytis“ pradėjo pasiruošimą sezonui

Praėjusiame Nacionalinės krepšinio lygos sezone iki pat finalo nužygiavęs Šakių „Vytis“ pradėjo pasirengimą naujam sezonui.

Eriko Kučiausko vadovaujama komanda praėjusią savaitę Kaune sužaidė pirmas draugiškas rungtynes su Lietuvos sporto universiteto (LSU) komanda ir priešininkus parklupdė rezultatu 104:75 (27:25; 24:13; 27:21; 26:16). Šakių komandos gretose rungtyniavo jau praėjusiais metais jos sudėtyje žaidęs Paulius Semaška, Justas Sakalauskas, Markas Užukauskas ir Karolis Kokoška. Jiems talkino pernai Kauno „Žalgirio“ dubleriuose sezoną praleidęs 17-metis Gabrielius Čelka, Vilniaus „Perlui“ atstovavęs Domantas Vilys, Marijampolėje žaidęs Mintautas Bulanovas ir KTU garbę gynęs Laurynas Miknevičius. Sportas.lt skelbia, kad komandos pasirodymą iš arti stebėjo komandos naujokas Evaldas Džiaugys, praėjusiais metais rungtyniavęs Šilutės „Šilutės“ klube, o kiek vėliau prie komandos prisijungs ir šiuo metu 3x3 krepšinyje puikius rezultatus demonstruojantys Paulius Beliavičius, Marijus Užupis, Aurelijus Pukelis ir Šarūnas Vingelis. Šiemet Šakių „Vyčio“ klubas taps pirmuoju profesionaliu klubu Lietuvoje, kuris ir sezono metu išleis krepšininkus į 3x3 krepšinio kovas. Be jau minėtos ketveriukės, 3x3 krepšinį propaguoja ir P. Semaška, G. Čelka, M. Bulanovas bei E. Džiaugys.
 
Pasirengimą sezonui NKL vicečempionai pratęsė rugsėjo 20–21 d. vykusiame turnyre Kazlų Rūdos sporto centro taurei laimėti. Rugsėjo 20d. „Vytis“ 80:86 nusileido Kauno „Žalgirio“ dublerių komandai, o rugsėjo 21-ąją mažajame finale 82:78 įveikė Jonavos sporto klubą ir užėmė trečiąją vietą.

NKL pirmenybėse sezoną „Vytis“ pradės spalio 3 d. Namuose E. Kučiausko auklėtiniai priims lygos naujokę Šilalės „Lūšies“ komandą, o spalio 5d. į Šakius atvyks ir NKL čempionai –Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ krepšininkai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px