Demonstravo džiudžitso techniką

osimas sportininkai
Sportininkai buvo apdovanoti pagal amžiaus grupes ir svorio kategorijas. Sporto klubo „Ošimas“ nuotr.


Rugsėjo 19 dieną Šakių sporto klube „Ošimas“ vyko projektinis renginys „Atviros Šakių rajono džiudžitso technikos demonstravimo varžybos“, kuriose dalyvavo 86 sporto klubo „Ošimas“, ir „Pantera“ sportininkai. Renginį vedė klubo prezidentas Vytautas Smirnovas, o už dalyvių sveikatą buvo atsakinga Šakių visuomenės sveikatos biuro specialistė Benita Petrauskienė.  
 
Pagal amžiaus grupes ir svorio kategorijas sportininkai iškovojo šias vietas:

 I vietos: Gabija Saikevičiūtė, Ariana Šuopytė, Jurita Janušytė, Viltė Merkevičiūtė, Karolina Krikščiokaitė, Ieva Smirnovaitė, Auksė Kaušiūtė, Sandra Bacevičiūtė, Justas Smirnovas, Dominykas Žekonis, Matas Mozūraitis, Markas Bataitis, Kristijoas Kazlauskas, Džeisonas Milius, Matas Banaitis, Matas Maksvytis, Mantas Mulvinskas, Vakaris Rudokas, Ruslan Haiduk, Vygaudas Kaušius, Matas Janušis, Mindaugas Janušis, Dainius Mielinis, Deividas Stanaitis,  Marius Juočiūnas, Pijus Česnavičius.

II vietos: Miglė Stikliūtė, Aušrinė Stikliūtė, Evelina Stikliūtė, Emilija Bacevičiūtė, Emilija Andrijauskaitė, Ieva Ėringytė, Ieva Juškaitė, Matas Bendikis, Danielius Martišauskas, Petras Pijus Kaušius, Elegijus Milešinas, Rokas Suodaitis, Simas Maksvytis, Dominykas Mickus, Haris Gustaitis, Nutautas Sebestijonas, Vestas Kairaitis, Ignas Žekonis, Lukas Kaminskas, Justas Mačiulaitis, Arnas Eidukaitis, Augis Povilaitis, Kasparas Martinkus.

III vietos: Vaida Valkauskaitė, Austėja Matijošaitytė, Vakarė Eidukaitytė, Silvija Smolskytė, Joris Merkevičius, Žygimantas Bataitis, Jokūbas Balkauskas, Povilas Barborinas, Modestas Vasiliauskas, Dovydas Pociejus, Justas Abraitis, Marius Mickaitis, Gražvydas Kutka, Remigijus Bartišius, Lukas Tamulis, Andrius Dailidė, Aurelijus Bacevičius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip kovoti prieš žiaurų elgesį su gyvūnais?

klausimelis 04 26Mindaugas iš Zapyškio:

Nepriklausomai, kur laikomas šuo, ant grandinės ar voljere, reikia jam sudaryti sąlygas. Nelaikyčiau žiauriu elgesiu su gyvūnu, jei jis ant grandinės gali lakstyti po visą kiemą. Kartais grandinė gali suteikt šuniui daugiau laisvės nei gyvenimas voljere. Manau, ir dabar yra numatytos pakankamai griežtos bausmės kovai prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, nes, kiek žinau, yra ir baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimo bausmė.

klausimelis 04 26 2

Lina iš Šakių:

Manau, kad pririšti šunį prie grandinės nėra blogai, bet tokie įvykiai, kai norima jais atsikratyti itin žiauriais būdais, yra netoleruotini. Jei jau nėra galimybės ar noro laikyti šuns ar katės, galima kreiptis į gyvūnų globos įstaigas, bet ne kažkur išvežt ir atsikratyt. Manau, kad už žiaurų elgesį su gyvūnu bauda nuo 200 iki 1 tūkst. eurų jau būtų žmogui bausmė.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.