Jėgas demonstravo čempionate

audra veikla
Daugeliui laimėtojų tai buvo pirmosios varžybos, tad pergalės skonis jiems buvo ypač saldus. Organizatorių nuotr.


Birželio 11 d. sporto klube „Audra“ vyko kovos menų festivalis „Šakių rajono atviras moksleivių dziudo čempionatas“, kurio tikslas populiarinti dziudo sporto šaką tarp moksleivių, kelti sportuojančių meistriškumą ir palaikyti draugiškus santykius su kitais sporto klubais. Į svečius atvyko Marijampolės sporto centro sportininkai su trenerėmis.
 
Daugeliui klubo sportininkų tai buvo pirmosios varžybos, tad draugų palaikymo šūksniai buvo išties labai reikalingi, o laimėtos pergalės išties saldžios. Pirmąsias vietas tarp mergaičių skirtingose svorio kategorijose  laimėjo: Simona Smirnovaitė (svorio kategorija 36 kg), Karina Kardauskaitė (40 kg) ir Veronika Tarnauskaitė (virš 40 kg). Antrosios vietos atiteko: Paulinai Smirnovaitei (32 kg), Rūtai Kulikauskaitei (40 kg) ir Sniegei Kulikauskaitei (virš 40 kg). Trečią vietą laimėjo Vesta Rindzevičiūtė (36 kg). Tarp berniukų pirmųjų vietų nugalėtojais tapo Emilis Rindzevičius (24 kg), Mantas Užupis (27 kg), Danielius Žilionis (38 kg), Jokūbas Sadauskas (42 kg), Dovydas Buikus. Sidabro medaliais pasipuošė Benas Tiškevičius (24 kg), Lukas Tiškevičius (38 kg), Augustas Kluonius (42 kg) ir Laimutis Stonkus (virš 42kg). Bronzos medaliais pasipuošė Jokūbas Smirnovas (24 kg), Gabrielius Žindžius (24 kg), Eimantas Dapkevičius (24kg), Laurynas Radzevičius (34 kg), Joris Grybas (34 kg), Evaldas Patašius (42 kg).

Dar prieš apdovanojant čempionato nugalėtojus klubo sportininkams išsilaikiusiems 6 kuy diržų egzaminą buvo įteikti pažymėjimai ir Budo pasai.

Varžyboms vaikus paruošė treneriai Kęstutis Smirnovas ir Tautvydas Antanaitis.

Kovos menų festivalis „Šakių rajono atviras moksleivių dziudo čempionatas“ vyko įgyvendinant projektą „Fizinis aktyvumas – geriausias žmogaus „pirkinys“. Projektas bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Švietimo mainų paramos fondas ir Centrinė projektų valdymo agentūra.

„Draugo“ inf.



Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.