Geriausius sportininkus apdovanojo Lietuvos graplingo federacija

grappling apdovanojimai
Sporto klubas „Audra“ džiaugiasi, kad apdovanotas tiek pats klubas, tiek sportininkai ir klubo treneriai. „Audros“ nuotr.

Šakiuose vyko Lietuvos grappling federacijos (LGF) geriausių sportininkų devintieji apdovanojimai, kurių metu apdovanojimai buvo įteikiami geriausiems sportininkams skirtingose amžiaus grupėse ir disciplinose, jų treneriams, teisėjams ir aktyviausiems sporto klubams.
 
Skelbiama, kad 2022m. LGF geriausio sportininko rinkimo konkurso Gi disciplinoje mergaičių U13 amžiaus grupėje I vietą užėmė Rūta Kulikauskaitė. LGF geriausio sportininko rinkimo konkurso Gi disciplinoje U11 amžiaus grupėje II vietą užėmė Dovydas Buikus. Praėjusių metų LGF geriausio sportininko rinkimo konkurso Gi disciplinoje meistrų amžiaus grupėje I vietą ir NoGi disciplinoje meistrų amžiaus grupėje II vietą užėmė Rolandas Janavičius. LGF geriausiais treneriais tapo Tautvydas Antanaitis ir Kęstutis Smirnovas, o LGF aktyviausiu sporto klubu tapo Šakių sporto klubas „Audra“.

Beje, apdovanojimais džiaugiasi ir Vytauto Smirnovo vadovaujamas „Ošimas“, renginio metu apdovanotos šios klubo sportininkės: Ariana Šuopytė, Sandra Bacevičiūtė ir Vakarė Jablosnkytė.

„Audra“ visiems klubo sportininkams dėkoja už dalyvavimą praėjusių metų čempionatuose, už pasiektus rezultatus bei LGF čempionatuose iškovotas pergales.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px