„Zanavykui“ iki medalių – vienas žingsnis

zanavykas_tauragePraėjusį ketvirtadienį ir penktadienį Šakių krepšinio klubas „Zanavykas“ mažajame finale susitiko su Tauragės krepšinio klubu ir abu kartus juos sutriuškino. Jau šį trečiadienį paaiškės, ar šakiečiai serijoje iki trijų pergalių padės galutinį tašką ir užsitikrins lygos bronzą.

Nuotr. Tauragiškiams prasibrauti iki varžovų krepšio ir palaužti „Zanavyką“ buvo gana sunku – jie pralaimėjo abejas rungtynes.

Pirmoji šakiečių ir tauragiškių mažojo finalo dvikova įvyko Šakių jaunimo ir kūrybos centre. „Zanavyko“ krepšininkai be didesnio vargo rezultatu 72:46 sutriuškino Tauragės krepšinio klubą ir serijoje iki trijų pergalių užsitikrino pirmąjį laimėjimą.

„Zanavyką“ į pergalę vedė V.Stanevičius, pelnęs  17 taškų, šešis kartus atkovojęs kamuolį, iš 13 mestų dvitaškių pataikęs šešis. M. Šumskis ir P. Parachomikas pridėjo po 9 taškus.

Išnaudoję namų aikštelės pranašumą mūsiškiai nebuvo linkę pasiduoti ir išvykoje. Antrajame mažojo finalo susitikime jie tauragiškius įveikė 81:65 ir serijoje išsiveržė 2:0. Nors šios rungtynės buvo šiek tiek įtemptesnės nei pirmosios, visgi Tauragės krepšinio klubui nepavyko sustabdyti „Zanavyko“. Prie pergalės daugiausiai prisidėjo V.Stanevičius, kurio sąskaitoje 28 taškai, 18 atkovotų kamuolių bei 13 taiklių dvitaškių iš 22 mestų. A. Pelšs pelnė 15 taškų, G. Maciulevičius pridėjo 11 taškų, iš jų tris tritaškius. M. Karpičius įmetė 9 taškus, visus iš tritaškių zonos.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.