Sunkiosios atletikos sportininkai varžėsi tradicinėse varžybose

mykolaitisKovo 31 dieną Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko tradicinės atviros rajono štangos spaudimo varžybos, kuriose 32 sportininkai varžėsi keturių amžiaus grupių turnyruose.

D. Mikelionio nuotr. „Fortūnos“ sportininkas M. Mykolaitis jaunių grupėje išspaudė 147.5 kg štangą ir iškovojo pirmąją vietą.

Be šakiečių varžybose jėgas išbandė sportininkai iš Vilniaus, Kauno, Biržų, Varėnos, Vilkaviškio, Kazlų Rūdos.
Jaunių grupėje geriausiai sekėsi Šakių sporto klubo „Fortūna“ sportininkui Mariui Mykolaičiui. Jis, išspaudęs 147.5 kg  štangą, iškovojo pirmąją vietą. Antrasis liko varėniškis Rokas Černiauskas, išspaudęs 127 kg. Trečiąją vietą užėmė„Fortūnos“ sportininkas Karolis Adomaitis, išspaudęs 110 kg.

Jaunimo grupėje pirmąją vietą iškovojo Karolis Aleksandravičius iš Vilniaus VGTU. Jis išspaudė 195 kg. Antrasis liko Vilmantas Kutka iš Šakių „Fortūnos“ sporto klubo, išspaudęs 175 kg. Trečiąją vietą užėmė kaunietis Donatas Daučiūnas.
 
Suaugusiųjų grupėje puikius rezultatus demonstravo kaunietis Artūras Urbonavičius. Jis išspaudė 185 kg štangą. „Fortūnos“ sportininkas Karolis Šniepis, išspaudęs 155 kg, užėmė antrąją vietą. Trečiąją vietą laimėjo Nerijus Bimbiris iš Varėnos. Sportininkas išspaudė 145 kg sveriančią štangą.

Veteranų grupėje pirmąją vietą iškovojo varėniškis Erlandas Krisiulevičius. Jis išspaudė 170 kg. Antrasis liko Laimonas Rudokas iš Šakių „Fortūnos“ klubo. Sportininkas išspaudė 150 kg sveriančią štangą. Trečiąją vietą užėmė Rimantas Simokaitis iš Šakių „Audros“ sporto klubo. Jis išspaudė 157 kg štangą.

Absoliučiu varžybų nugalėtoju pripažintas Artūras Urbonavičius iš Kauno „Factory gym“. Tarp šakiečių geriausiai varžybose sekėsi „Fortūnos“ sportininkui V. Kutkai.

Turnyras vyko pagal WILKS sistemą: pagal varžybų dalyvio kūno svorio ir įveikto štangos svorio santykį buvo skaičiuojami varžybų taškai.  

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.