Šakių kartingistai - antrieji

kartingaiPraėjusį sekmadienį Šakiuose vyko tradicinės kartingo varžybos, skirtos šios sporto šakos puoselėtojo mūsų rajone Aido Januškevičiaus atminimui. Šakių TSK sportininkai komandinėje įskaitoje užėmė antrąją vietą.

Nuotr. M. Plančiūnas (Nr.124) „KZ2“ klasėje buvo antrasis. Tokią pačią vietą, tik kitoje klasėje, užėmė ir jo brolis Remigijus.


Iš viso varžybose startavo 28 sportininkai, tad šiųmetinės kartingų varžybos nepasižymėjo itin didele dalyvių gausa. Ankstesniais metais jų susirinkdavo ir gerokai virš 30.

Šakių TSK klubui atstovavo tik du sportininkai -  broliai Remigijus ir Marius Plančiūnai. R. Plančiūnas „Laisvoje“ klasėje, kurioje iš viso važiavo keturi sportininkai, užėmė antrąją vietą. Tokią pačią vietą tik „KZ2“ klasėje iškovojo ir jo brolis M. Plančiūnas.

Atrodo, nuo antrosios vietos šiais metais šakiečiai tiesiog neatsiejami. Bendroje komandinėje įskaitoje Šakių TSK, surinkęs 82 taškus, taip pat užėmė antrąją vietą. Pirmąją vietą iškovojo SK Ežerietis, o trečiąją – Šiaulių KK. Iš viso varžybose dalyvavo 11 komandų sportininkai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px