Atveriamų vartų automatika - LINEAR, COUPER, MINIMODUS ir JET

vartai uzsk
Graži kedro ar kaltinės geležies tvora gali sukurti jūsų namų privatumą ir saugumą. Tačiau kaip dėl važiuojamosios dalies? Daugelis žmonių nori visiškai aptverti kiemus ir kontroliuoti, kas gali patekti į jų nuosavybę. Tačiau, kaina yra vienas pagrindinių priežasčių, kodėl žmonės dvejoja tokius vartus įsirengti.
 
Rinkoje siūlomi automatiniai įvažiavimo vartai leidžia kontroliuoti prieigą, todėl namo savininkas gali įvažiuoti į važiuojamąją dalį savo automobiliu, neatidarydamas vartų rankiniu būdu.

Kaip veikia automatiniai važiuojamosios dalies vartai?

Automatizuoti vartai užprogramuoti su įėjimo kontrolės sistema. Jie naudoja variklį, kad valdytų vartų durų judėjimą. Nuo to, kaip atsidarys vartai, priklausys, kokio tipo vartų operatorius reikia. Kai kurie važiuojamosios dalies vartai turi duris, kurios stumdomos iš kairės į dešinę. Patikrinkite, kaip šie vartai atsidaro, kad nuspręstumėte, ką pasirinkti.

Kalbant apie vartų sistemas, yra daug galimybių. Tai apima diapazono ilgintuvus, vaizdo ekranus, kameras, saulės energiją ir elektrines akis. Taip pat yra daug galimybių, kai galite pasiekti ir valdyti automatinius įvažiavimo vartus naudodami savo išmaniojo telefono programą.

Pagalvokite apie stumdomus vartus taip pat, kaip apie stumdomas duris namuose. Šie vartai stumdomi atgal ir greta tvoros linijos, nes yra patogūs, kai nėra pakankamai vietos atsiverti durims. Kai kurie stumdomi vartai turi takelį važiuojamosios dalies apačioje, nes vartų apačioje yra ritinėliai.

Šis metodas išlaiko vartus stabiliai ir savo padėtyje atidarant ir uždarant. Namų savininkams, kurie nenori takelio palei važiuojamąją dalį, jie gali turėti konsolinę sistemą.

Kai privažiuoja automobilis, vartų sistema stums vartus, kol bus pakankamai vietos automobiliui įvažiuoti į važiuojamąją dalį. Vartų pavaros viduje yra variklis ir pavarų dėžė, kuri valdo prie vartų pritvirtintą dantytą vikšrą. Variklis ir pavarų dėžė paprastai yra už stulpelio arba vartų šone, todėl jie nėra matomi.

Yra daug skirtingų variklių greičių. Turite pasirinkti tą, kuris turi pakankamai traukos, kad patrauktumėte automatinius vartus atgal palei takelį. Profesionalus tvoros rangovas gali padėti nuspręsti, kurie automatizuoti vartai jums tinka.

Užs.nr.d-0151

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px