Fizikos olimpiadoje aktyviausi „Žiburio“ gimnazistai

Sausio 25 dieną Šakių „Žiburio“ gimnazijoje vyko rajoninė 9 -12 klasių moksleivių fizikos olimpiada. Tarp 43 dalyvių iš septynių rajono bendrojo lavinimo mokyklų aktyviausi buvo žiburiečiai – olimpiadoje dalyvavo net 18 Šakių „Žiburio“ gimnazijos moksleivių. Septyni iš jų užėmė prizines vietas.
 
Devintų klasių grupėje 31 vieną tašką iš 40 galimų surinko ir geriausiai pasirodė Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijos moksleivė Jorūnė Jokimaitytė (mokytojas A.Oniūnas). Antroji vieta atiteko Aistei Mačiulaitytei (mokytojas V.Piešina) iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos, surinkusiai 13 taškų. Trečiąją vietą pasidalijo net trys rajono devintokai, surinkę  po 11 taškų. Tadas Vasiliauskas ir Gabrielė Bernotavičiūtė  (mokytojas V.Piešina) iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos  bei Gelgaudiškio vidurinės mokyklos devintokas Mindaugas Butkus (mokytojas A.Rudaitis).

Dešimtokų grupėje visas prizines vietas užėmė mokytojo V.Piešinos mokiniai. Pirmąją vietą laimėjo 20 taškų iš 40 galimų surinkusi Šakių „Žiburio“ gimnazijos moksleivė Kotryna Simonavičiūtė.  Antroje vietoje liko tos pačios mokyklos jaunoji fizikė Inga Višinskaitė, tik 2 taškais atsilikusi nuo pirmosios vietos laimėtojos. Trečiąją vietą užėmė Lukšių Vinco Grybo gimnazijos antrokė Augustė Plaušinytė ir Šakių „Žiburio“ gimnazijos moksleivė Brigita Ižganaitytė, surinkusios po 13 taškų.

Tarp vienuoliktokų geriausius rezultatus parodė žiburietė Austėja Dapkutė (mokytojas J.Jokimaitis), surinkusi 17 taškų iš 40 galimų. Antroje vietoje liko tos pačios mokyklos moksleivis Giedrius Jomantas (mokytojas J.Jokimaitis), kurio sąskaitoje 14 taškų. Trečiąją vietą užėmė trys rajono moksleiviai. Dvi Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijos trečiokės – Irena Jaškauskaitė ir  Ilona Smilgiūtė (mokytojas A.Oniūnas) bei Lukšių Vinco Grybo gimnazijos moksleivis Martynas Mikalauskas (mokytojas A.Burkšaitis), surinkę po 12 taškų.

Dvyliktų klasių grupėje maksimalų taškų skaičių 40 iš 40 surinko Šakių „Žiburio“ gimnazijos abiturientas Laurynas Žievys (mokytojas V.Piešina). Antrąją vietą užėmė Vytautas Bubilaitis (mokytoja S.Jucevičienė) iš Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos, surinkęs 9 taškus. Trečioji vieta atiteko Modestui Silvinskui (mokytojas V.Piešina) iš Šakių „Žiburio“ gimnazijos. Jo sąskaitoje – 8 taškai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.