Kriminalai (2017-11-14)

Vairavo neblaivūs
Lapkričio 9 d. gautas pranešimas, kad kelyje Pilviškiai–Šakiai–Jurbarkas Barzdų miestelyje patikrinimui sustabdžius priekabą velkantį traktorių „Belarus MTZ-892“, kurį vairavo Barzdų sen. Buktiškių k. gyventojas (g. 1975 m.), šiam nustatytas girtumas (2,58 prom.) Traktorius su priekaba grąžinti savininkui.
Lapkričio 9 d. apie 23.46 val. gautas pranešimas, kad Lukšių sen. Lepšių k. dideliu greičiu važinėja automobilis „Mitsubishi Colt”. Jį vairavo Sintautų sen. Skaisgirų k. gyventojas (g. 1984 m.), kuriam nustatytas girtumas (1,91 prom.). Automobilis „Mitsubishi Colt” uždarytas į saugojimo aikštelę.
Lapkričio 10 d. apie 18 val. Kudirkos Naumiesčio sen. Panovių k. neblaivus (2,13 prom.) vyras (g. 1964 m.), gyvenantis tame pačiame kaime, vairavo automobilį „Mitsubishi Pajero“.
Lapkričio 12 d. apie 15.40 val. Lekėčių sen. Sirvydų k. vyras (g. 1962 m.), siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą (automobilį vairavo neblaivus, 2,10 prom.), Šakių rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyriausiesiems patruliams siūlė 70 eurų kyšį. Vyras uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.  
 
Smurtavo
Lapkričio 10 d. apie 22 val. Griškabūdžio mstl. Alyvų g. gyvenantis neblaivus (2,43 prom.) vyras (g. 1998 m.) ginčo metu smurtavo prieš brolį (g. 2002 m.) –  tampė už drabužių, smaugė, pargriovė ant grindų ir kelis kartus spyrė. Nukentėjusysis į gydymo įstaigas nesikreipė.  

Vagystės
Lapkričio 10 d. apie 15 val. gautas pranešimas, kad iš Griškabūdžio sen. Rygiškių k. pavogtas automobilis „Opel Astra“, priklausantis vyrui (g. 1964 m.). To paties kaimo ribose apie 15.20 val. buvo pastebėtas minėtas automobilis ir galimai jį pavogę asmenys. Sulaikytas automobilį vairavęs vyras (g.1977 m.), gyvenantis Griškabūdyje, ir kartu buvusi Šilutės r. gyventoja (g. 1977 m.).
Lapkričio 11 d. į policiją kreipėsi Kidulių sen. Bunikių k. gyventoja (g. 1974 m.) ir pranešė, kad atvykusi į jai priklausančią negyvenamą sodybą, esančią Sudargo sen. Rėžgalių k., pastebėjo, kad išdaužyti keturi gyvenamojo namo langai ir patekta į namo vidų, tačiau niekas nepavogta. Nuostolis 100 eurų.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.