Vaikai vos nesupleškino Šakių miesto daugiabučio

Pirmadienį Šakių mieste prie S. Banaičio gatvėje 10-ju numeriu pažymėto daugiabučio namo išdykavę vaikai vos nepridarė rimtų problemų, kai įmetė degančią šiukšlę į to daugiabučio rūsio patalpą ir vos nesukėlė gaisro.

Prie minėto daugiabučio namo, po pirmojo aukšto balkonu, mėgsta ateiti parūkyti gyventojai, ten nuolat būriuojasi žaisdami vaikai. Pirmadienį vaikai po balkonu žaidė, regis, rimtai – su ugnimi, nes uždegtą ar dar smilkstančią šiukšlę pro ventiliacinę angą įmetė į to daugiabučio rūsį. Laimei, į rūsį kažko pasiimti neilgai trukus nusileido namo gyventoja, kuri pravėrusi duris išvydo uždūmintas visas rūsio patalpas. Nedelsiant buvo iškviesti ugniagesiai, kurie rado pilnas dūmų patalpas bei jose smilkstančias dviejų dviračių padangas ir medinę lentą. Anot gelbėtojų, ugnies patalpose beveik nebuvo, tik ruseno ten buvę daiktai, dėl to ir prirūko daug dūmų. Gaisro priežastis – vaikų išdykavimas, kuris, laimei, buvo laiku pastebėtas ir suvaldytas.
Buvo pranešta ir apie Baltrušių kaime (Barzdų sen.) kilusį gaisrą. Pasirodo, ten irgi buvo tik uždūmintos patalpos. Uždarosios akcinės bendrovės „Bomesa“, kuri užsiima mėsos perdirbimu, rūkytų gaminių ruošimu ir prekyba, patalpose degė cirkuliaciniai vamzdžiai. Atvykę ugniagesiai rado pilną dūmų rūkyklą ir koridorių.
 
Pasak ugniagesių, tikro gaisro nebuvo, dūmai pasklido dėl to, kad sugedo rūkyklos dūmtraukis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate nekilnojamojo turto rinką rajone?

klausimelis 05 31Jurgis iš Šakių:

Nesidomiu šia tema. Neteko nei parduoti, nei pirkti jokio nekilnojamojo turto. Jei Šakiuose trūksta nuomojamų butų ar įsigyti namų, tai, manau, reikia statyti naujus namus. Nežinau, kodėl mažai žmonės statosi naujų būstų. Iš kitos pusės, žmonės išvažiuoja iš rajono į platesnius vandenis. 

klausimelis 05 31 2

Vita iš Naudžių:

Mūsų kaime yra tuščių ir butų, ir namų, ir sodybų. Keturbučiai seni likę, juose yra ir socialinių būstų, kiti butus nori parduoti brangiai. Žmonės nenori eiti gyventi į kaimą, nėra čia kas veikti. Nors dabar asfaltą iki kaimo padarė. Vienas keturbutis visai tuščias, norėjo net nugriauti. Manevrus neseniai jame kareiviai darė. Sodybos apžėlusios, tris visai nugriovė ir vietą greičiausiai dirbama žeme pavers. Tiesa, vieną sodybą neseniai nusipirko. Bet daug į ją investuoti jau reikia.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px