Teismas tarė nuosprendį griškabūdiečiui

Kauno apygardos teismas sausio 20 dieną paskelbė nuosprendį Griškabūdžio gyventojui A. B. (gim. 1963 m.), kuris pripažintas kaltu dėl nužudymo. Jam paskirta 11 metų laisvės atėmimo bausmė.

Kauno apygardos teismas praneša, kad kaltinamasis A. B. nuteistas už tai, kad 2010 metų spalio 18 dieną, būdamas neblaivus, dūrė peiliu nukentėjusiajam į galvą bei koją ir padarė jam pjautinę žaizdą kairiame skruoste bei durtinę pjautinę dešinės šlaunies žaizdą su kiauriniais šlauninės arterijos ir venos pažeidimais. Tai komplikavosi ūmiu nukraujavimu ir ūmia mažakraujyste, dėl kurių nukentėjusysis mirė.

A. B., nusikaltimą padaręs neprisipažino, aiškino, kad peiliu nukentėjusįjį sužaloti galėjo netyčia kai susidūrė su juo griūdamas, nes eidamas į virtuvę peilį nešėsi rankoje. Kaltinamasis nurodė, kad pakvietė nukentėjusįjį kartu išgerti ir grįžo į kambarį, tačiau virtuvėje išgirdęs triukšmą ir ten nuėjęs rado ant grindų gulintį nukentėjusįjį, kuris nebekalbėjo, kraujavo. A. B. tvirtino, kad įvykio aplinkybių tiksliai neprisimena, nes buvo neblaivus. Tai tapo atsakomybę sunkinančia aplinkybe.

Liudytojas patvirtino, kad nukentėjusysis yra anksčiau pasakojęs apie tai, kad kaltinamasis jį muša. Kauno apygardos teismas, įvertinęs visus byloje surinktus įrodymus, kaltinamąjį A. B. pripažino kaltu bei paskyrė 11 metų laisvės atėmimo bausmę. Ją nuteistasis atliks pataisos namuose.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px