Kriminalai (2013-04-05)

Nuostoliai
Kovo 27 dieną į policiją kreipėsi šakietis L. D., gyvenantis Vytauto gatvėje, ir pranešė apie rastą apgadintą jam priklausančio automobilio „Renault Laguna“ stogą. Vyriškiui padaryta 600 litų turtinė žala, turtas nedraustas.
Kovo 27 dieną Marijampolės teritorinės darbo biržos Šakių skyriaus vedėja A. S. pastebėjo, jog yra išdaužtas Darbo biržos pastato, esančio Gimnazijos gatvėje, Šakiuose, plastikinio vitrininio lango stiklo paketo išorinis stiklas. Įstaigai padaryta 2000 litų turtinė žala, turtas draustas, signalizacija įrengta.

Vogė
Kovo 28 dieną, apie 11 val., Šakių miškų urėdijos girininko pavaduotojas R. M., nuvykęs į urėdijai priklausantį valstybinį miško kvartalą, esantį Prūselių kaime, pastebėjo, jog pavogti keturi baltalksnio ir  šeši juodalksnio malkinės medienos, trys žalio juodalksnio medžiai, dešimt uosio medžių. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Smurtavo
Kovo 31 dieną į policiją kreipėsi Lekėčių miestelio gyventoja I. K. (gim. 1978 m.). Ji pranešė, kad sekmadienio vakare, apie 20.30 val., prieš ją peiliu užsimojo sugyventinis R. S. (gim. 1975 m.). Moteris sužalojimų išvengė tik sugebėjusi laiku sugriebti vyriškiui už rankos. R. S. ne kartą yra grasinęs nužudyti I. K. Smurtautojas sulaikytas.

Balandžio 1 dieną, apie 18 val., konfliktas kilo E. B. namuose. Tąkart į moters nerakintus namus užėjo pilietis P. M., gyventis Plokščiuose, ir paprašė paskolinti 5 litus. Jų negavęs, vyriškis paėmė nuo televizoriaus skaitmeninį imtuvą ir išėjo. Netrukus į moters namus užėjo P. M. su sugyventine K. Š. Ši, grasindama nužudyti, reikalavo iš moters pinigų. Jų negavusi, ėmė ieškoti, išvartė kambaryje lovas, virtuvinės spintelės stalčius. Tarp šeimininkės ir įžūlios viešnios įvyko susistumdymas. Moteris, pagriebusi E. B. už rūbų, ją stumdė, trankė į virtuvės spintelę, parvertė ant grindų. Galiausiai užpuolikei pavyko išgauti namo šeimininkės piniginę su joje buvusiais 12 litų. Nukentėjusiajai prireikė medikų pagalbos. E. B. išduotas siuntimas pas teismo medicinos ekspertus sužalojimams nustatyti. Moteriai padaryta 111 litų turtinė žala.

Kovo 29 dieną, apie 21 val.,  šakietį E. R., gyvenantį S. Banaičio gatvėje, konflikto metu prie kavinės „Kiba“ sužalojo pažįstamas asmuo.

Mirė
Balandžio 1 dieną, 23.38 val., namuose, esančiuose Žečkalnių kaime, Barzdų seniūnijoje, buvo rastas moters N. A. (gim. 1968 m.) lavonas be aiškių išorinių smurto žymių. Tolimesniam tyrimui lavonas išvežtas į Mykolo Romerio universiteto teismo medicinos instituto Jurbarko poskyrį.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.