Jaunojo pasieniečio būrelis paminėjo pirmąją sukaktį

Trečiadienį VSAT Pagėgių rinktinės Kudirkos Naumiesčio užkardoje iškilmingai paminėta prieš metus įkurto Jaunojo pasieniečio būrelio veiklos vienerių metų sukaktis.
 
Kudirkos Naumiesčio pasienio apsaugos užkardoje įsikūrusio Jaunojo pasieniečio būrelio vienerių metų veiklos rezultatus aptarė užkardos vadas Dainius Stepšys ir būrelio vadovas Vygintas Kuras. Šiandien abejonių būrelio veiklos tikslingumu nėra. Jaunimo aktyvumas stebino ne vieną. Dalyvauti būrelio veikloje skatina įvairūs žygiai, užsiėmimai, organizuojamos išvykos. Būrelio vadovai, galvodami apie ateities planus, neslepia turintys daug naujų idėjų, tačiau joms įgyvendinti ne visada užtenka tik norų. Mat labiausiai vadovams tenka pasukti galvas dėl finansavimo. Nepaisant to, V. Kuras džiaugėsi, kad per pirmuosius būrelio gyvavimo metus pavyko surasti gerų partnerių, tokių kaip Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazija, Šaulių sąjunga.

Trečiadienį vienerių metų gimtadienį švenčiančio būrelio narius apsilankymu pagerbė Pagėgių rinktinės vadas Rimantas Timinskis,  Lietuvos šaulių sąjungos (LŠS) Marijampolės apskrities 4-osios šaulių rinktinės Kudirkos Naumiesčio 10-osios kuopos vadas Antanas Varankovas, Kudirkos Naumiesčio gimnazijos direktorius Romas Eikevičius.

Pagėgių rinktinės vadas R. Timinskis  už paramą ir pagalbą, moralinį palaikymą  padėkas įteikė LŠS Kudirkos Naumiesčio 10-osios kuopos vadui A. Varankovui, šios kuopos šauliui Jonui Severinui Matijošaičiui, V. Kudirkos gimnazijos direktoriui R. Eikevičiui, Šakių savivaldybės Kudirkos Naumiesčio seniūnijos seniūnui Vincui Alfredui Puidai.

Už  paramą kuriant ir prižiūrint būrelio rubriką gimnazijos interneto svetainėje R. Timinskis padėką įteikė V. Kudirkos gimnazijos informatikos mokytojui Rimantui Abromui.

Rinktinės vadas padėkojo būrelio vadovui V. Kurui už jo atsidavimą, pasiaukojimą, iniciatyvas ir  įgyvendintas idėjas ugdant jaunąją pasieniečių kartą. Buvo apdovanoti  ir aktyviausi būrelio nariai, kurie visuomet turi gerų idėjų ir pasiūlymų būrelio veiklai. Už aktyvų dalyvavimą Jaunojo pasieniečio būrelio veikloje R. Timinskis padėkojo Renatai Valavičiūtei, Emai Bartkaitytei ir Evelinai Kuraitei.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.