Pareigūnams įkliuvo įkaušėlių porelė

Prie sienos su Rusija VSAT pareigūnai sulaikė girtą vairuotoją, kuris prieš tai nesuvaldęs automobilio nulėkė nuo kelio. Girta buvo ir kartu su juo vykusi keleivė. Laimė, avarijos metu sužalojimų jie išvengė.
 
Antradienį  po pietų vykdami tarnybiniu visureigiu VSAT Pagėgių rinktinės Šilgalių užkardos pareigūnai Šakių rajono Slavikų kaimo ribose, kelyje Kiduliai – Kudirkos  Naumiestis, pastebėjo nuo kelio nuvažiavusį  automobilį  „Volkswagen Golf“ ir šalia apgirtusią porelę.

Sienos apsaugos pareigūnai poros paprašė pateikti asmens tapatybę patvirtinančius dokumentus. Tačiau nei vyras, nei moteris tokių dokumentų su savimi neturėjo, todėl jiems už šiuos Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimus buvo pradėtos administracinių bylų teisenos.

Į įvykio vietą  buvo iškviesti Šakių rajono policijos komisariato pareigūnai. Paaiškėjo, kad nuo kelio nulėkusį automobilį vairavo 27-erių šakietis. Jo 28-erių metų bendrakeleivė taip pat gyvena Šakiuose. Vairuotojui nustatytas 2,68 promilių girtumas. Panašios būsenos buvo ir moteris – jai nustatytas 2,39 promilių girtumas.

Dėl vairavimo  apsvaigus nuo alkoholio policijos pareigūnai Šakių rajono gyventojui pradėjo administracinės bylos teiseną.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.