Kriminalai (2013-03-22)

Vogė
Kovo 13 dieną, apie 11.30 val., N. J., atvykęs į Šilvėnų kaime, Plokščių seniūnijoje esančią sodybą, rado apvogtą namą. Iš jo vagys išnešė stalą, dvi meškeres, stalo įrankių, indų, MP3 grotuvą, trijų šaldytuvų bei skalbimo mašinos variklius, dviejų televizorių varines detales. Iš ūkinių pastatų išnešė keturis nenaudojamus skalbimo mašinų variklius, vandens pumpavimo siurblį, įvairių raktų, apie 50 metrų varinio kabelio. Padaryta 2500 litų turtinė žala.

Kovo 8 dienos vakare, apie 23 val., šakietė R. B. (gim. 1995 m.) pastebėjo, kad Gelgaudiškyje esančiame bare „Vakarų užuovėja“ iš striukės kišenės dingo mobiliojo ryšio telefonas „Nokia Asha 311“ . Dėl vagystės padaryta 350 litų turtinė žala.

Kovo 15 dieną Giedručių kaimo gyventojas R. Š. policijai pranešė, jog būdamas namuose pasigedo jam priklausančio mobiliojo ryšio telefono „Nokia N73“, kurį buvo palikęs komodos stalčiuje. Padaryta 200 Lt. turtinė žala.

Kovo 16 dieną į policiją kreipėsi Kaliningrado srities gyventojas V. K. (gim. 1971 m.), kuris pranešė, kad kelyje Šakiai - Jurbarkas, Valenčiūnų kaimo ribose, iš nerakinto remontuojamo automobilio „Opel Vivara“, neaiškiomis aplinkybėmis dingo rankinė su vyriškio pasu, Rusijos Federacijos užsieniečio pasu, vairuotojo pažymėjimu, automobilio „VW Golf“ dokumentais ir 1500 eurų.  Įtariama, kad  rankinę su dokumentais galėjo pavogti nepažįstamas rusiškai kalbantis vyras, kuris buvo sustojęs ir padėjo remontuoti automobilį. Vyriškiui padaryta 5175 litų turtinė žala.

Nuniokojo sodybą
Kovo 13 dieną, apie 15 val., V. M., atvykęs į jam priklausančią sodybą, esančią Kutų kaime, Sintautų seniūnijoje, rado išdaužytus visus negyvenamo namo langų stiklus, sulaužytas lauko duris, išardytą mūrinę krosnį, sulaužytus kambariuose buvusius baldus. Padaryta 1500 litų turtinė žala.

Nukentėjo
Kovo 13 dieną, apie 18.30 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi Sintautų seniūnijos Šlamų kaimo gyventojas A. G. (gim. 1995 m.). Jam medikai diagnozavo galvos ir viršutinės lūpos sumušimus.
 
Kovo 15 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių pristatyta šakietė V. L. (gim. 1961 m.), gyvenanti Bažnyčios gatvėje. Jai diagnozuotas kairio šlaunikaulio lūžimas, moteris paguldyta į Šakių ligoninės traumatologijos skyrių. Nukentėjusioji nurodė, kad kovo 14 dieną namuose rankos smūgiu į veidą ir  kojos spyriu į kairį šlaunikaulį ją sužalojo pilietis S. M. (gim. 1952 m.).

Kovo 17 dienos vidurnaktį Griškabūdžio seniūnijos Patašinės kaimo gyventojus E. S. (gim. 1990 m.) ir A. G. (gim. 1985 m.) per šokius prie miestelio kultūros centro esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje sumušė iš matymo pažįstamas asmuo.

Kovo 16 dieną, apie 20 val., šakietį J. G. (gim. 1966 m.), gyvenantį V. Kudirkos gatvėje, namuose sumušė kaimynas K. L. ir pažįstamas V. B. Vyriškis pareiškė, kad, prieš ateinant į jo namus piliečiams K. L. ir V. B., buvo išdaužtas kambario lango stiklo paketas bei virtuvės lango išorinis stiklas.

Išviliojo pinigus
Kovo 19 dieną šakietė V. B. (gim. 1955 m.), gyvenanti V. Kudirkos gatvėje, policijai pranešė, kad  jai į laidinį telefoną paskambinęs vyras pranešė, jog iš jai priklausančios „Swedbank“ sąskaitos yra imamas kreditas. Taip apgaule išgavo pilietės sąskaitos duomenis. Ja pasinaudoję nežinomi asmenys moters vardu paėmė 2000 litų paskolą iš UAB „4Finanse“ bei iš jos asmeninės sąskaitos pasisavino 380 litų. Moteriai padaryta 2380 litų turtinė žala. Paaiškėjo, kad kovo 18 dieną V. B. pinigus pasisavino pilietė P. L.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.