Kriminalai (2013-05-07)

Smurtavo
Balandžio 30 dieną išdagietė R. V., gyvenanti Pievų gatvėje, Išdagų kaime, kilusio konflikto metu nukentėjo nuo savo vyro R. V. Jis sodybos kieme moteriai sudavė vieną kartą delnu per kairę ausį ir vieną kartą kumštimi į ranką.

Gegužės 3 dieną Giedručių kaimo gyventoją G. Ž. kieme sužalojo vyras V. Ž. Moteriai  stovint prie vyro automobilio ir kalbantis su juo pro praviras automobilio vairuotojo dureles, jis supyko ir staiga pradėjo važiuoti. Moteris pargriuvo ir susižalojo.

Gegužės 5-osios vidurnaktį Kudirkos Naumiesčio seniūnijos Bajoraičių kaime gyvenantis E. M., suduodamas keletą smūgių ranka į veido sritį, sumušė sutuoktinę  R. M., gyvenančią Išdaguose.

Gegužės 5  dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatyta pilietė N. M. (gim. 1985 m.), gyvenanti Šunkarių kaime, Šakių seniūnijoje. Pranešama, kad moterį namuose sumušė sutuoktinis D. M. Dėl patirtų sužalojimų nukentėjusioji išvežta į Kauno klinikas.

Gegužės 3 dieną gatve einantį Kudirkos Naumiesčio gyventoją A. B.,  sumušė iš matymo pažįstamas  asmuo.    

Mirė
Balandžio 30 dieną, apie 17.20 val., savo namuose, esančiuose Kermuškalnio gatvėje, Griškabūdyje, buvo  rastas  piliečio G. V. (gim. 1971 m.)  lavonas be aiškių išorinių smurto žymių. 

Vogė
Balandžio 30 dieną gelgaudiškietis A. K., gyvenantis Mokyklos gatvėje, Gelgaudiškyje, pastebėjo, kad įsibrauta į jam priklausančią sodybą, esančią Daukantiškių kaime. Iš gyvenamojo namo vagys išnešė pjūklą „Husgvarna 136“, tris meškeres ir maišą miežinių miltų. Padaryta 600 litų turtinė žala.

Gegužės 3 dieną Bizierių kaimo gyventoja A. M. pastebėjo, kad, išlaužus parduotuvės, esančios Parko gatvėje, Bizierių kaime, prekybinėje patalpoje esantį plastikinį langą, buvo patekta į parduotuvės patalpas ir pavogta 2240 vienetų įvairių pavadinimų cigarečių pakelių. Negana to, buvo pradurtos automobilių „Citroen“, priklausančio A. M. ir „Peugeot“, priklausančio S. M., paliktų parduotuvės kieme stovėti nakčiai padangos.

Gegužės 4 dieną lekėtiškė A. M., gyvenanti Draugystės gatvėje, pastebėjo, kad iš jai priklausančio nerakinto ūkinio pastato dingo du tušti dujų balionai. Padaryta 160 litų turtinė žala.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.