Verslininkams paskirstė paramą

Rajono savivaldybės taryba pritarė tam, kad septyniems verslininkams, kurie buvo kreipęsi į rajono savivaldybės Verslo plėtros tarybą, iš rajono savivaldybės smulkaus ir vidutinio verslo plėtros fondo būtų kompensuotos įmonių įregistravimo išlaidos. Taip pat nuspręsta tenkinti šešių pareiškėjų prašymus dėl įrangos įsigijimo kompensavimo.
Kiekvienam verslo subjektui kompensuota apie 70 proc. prašytos paramos sumos, atsižvelgiant į fondo galimybes ir tai, kad šiais metais iš biudžeto skirtas finansavimas daugiausiai turėtų būti nukreiptas paskolų teikimui. Įrangos įsigijimo kompensavimas skirtas MB „Mokesčių konsultacijos“ (386,39 euro), pagal individualios veiklos pažymą dirbančiam Jūrantui Kazakauskui (2 tūkst. eurų), MB „Karis“ (2 tūkst. eurų), MB „Jo jo pramogos vaikams“ (2 tūkst. eurų), MB Kokybiška mediena“ (2 tūkst. eurų), VšĮ „Mena meną“ (1500 eurų). Verslo plėtros taryba dėl fondo nuostatų neatitikimo nesvarstė dviejų paraiškų, kurias pateikė UAB „Mėsos guru“ ir UAB „BTAP group“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px