Duris atvėrė nauja ir profesionali grožio studija

gs
Nuotr. Grožio studijos specialistės orientuojasi į kokybę bei žada išskirtinį dėmesį kiekvienam klientui.

Šakiuose duris atvėrė nauja, moderni ir šiuolaikiška grožio studija „GS“, siūlanti profesionalias grožio paslaugas visai šeimai.
 
Žinoma, kaip sako Rima, viena iš studijos įkūrėjų, grožio paslaugų pasiūla Šakiuose išties milžiniška, tačiau noras įgyvendinti seniai brandintą svajonę buvo didesnis už bet kokią baimę.

„O kada, jei ne dabar?“ – šypsosi pozityvumu trykštanti moteris.

Be to, ji susimąstė, kad svajonės reikia siekti čia ir dabar, kad gyvenimas vienas vienintelis. Tad turėdama artimųjų palaikymą tiesiog vieną dieną pasiryžo ir nėrė į grožio pasaulį savo svajonės link. Žinoma, tai nereiškia, kad ryte atsikėlė ir suprato, jog nori būti grožio specialiste. Ši sritis moterį žavėjo dar mokykloje, tačiau tuomet pasirinko kitą specialybę, o ir dabar labai daug į save ir profesionalumą investuoja, atsirinko priimtiniausias sritis, mokėsi tik pas aukščiausios kvalifikacijos meistrus ir sustoti nežada.

„Daugiau nei metus savaitgaliais važinėjau mokytis, labai atidžiai rinkausi meistrus, tobulinausi“, – sako Rima.

Visgi užtruko patalpų paieškos, nes teko paplušėti, kol rado tinkamas, o ir norėjo mieste centre. Galiausiai nusprendė įsikurti V. Kudirkos g 51 antrame aukšte ar, paprasčiau kalbant, buvusiose „Audenės“ patalpose. Radusi patalpas Rima prie komandos pasiūlė prisijungti ir kirpėjai Jolantai, turinčiai ne vienerių metų darbo stažą bei galinčiai pasigirti gana plačiu paslaugų paketu. Ji kerpa ir vaikus, ir moteris, ir vyrus, kuriems tvarko bei modeliuoja ir barzdas. Be abejonės, ji plaukus dažo, šukuoja, tiesina...

„Todėl ir interjerą darėme tokį, kad tiktų tiek vaikui, tiek moteriai, o ir atėjęs vyras jaustųsi jaukiai“, – sako Rima, kartu su Jolanta patalpas įsirenginėjusios daugiau nei pusmetį.

Beje, paplušėti tikrai reikėjo, nes iš audinių parduotuvės padaryti grožio studiją reikėjo ne tik idėjų, bet ir investicijų. Tiesa, ieškant ir sprendžiant interjero klausimus moterims talkino ir profesionalūs interjero specialistai – MB „Interi“, tad darbo rezultatais moterys patenkintos ir su nekantrumu laukia klientų bei žada nuolat tobulėti ir pasirūpinti kiekvienu pas jas atėjusiu.

„Tikrai orientuosimės į kokybę, dirbsime su kokybiškomis medžiagomis ir skirsime dėmesį kiekvienam klientui“, – žada Rima.

Tad studijoje klientai galės sulaukti ne tik jau minėtų kirpėjos paslaugų, bet čia siūlomos ir kitos paslaugos: makiažas, antakių modeliavimas, dažymas, blakstienų laminavimas, auskarų vėrimas, depiliacija.

„Įvairiausių minčių turiu ir ateičiai, tad čia tik pradžia“, – intriguoja Rima.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.