Pritarė paramos suteikimui

Savivaldybės taryba pritarė paramos suteikimui iš Smulkaus ir vidutinio verslo plėtros fondo.

Vitalijai Aleknavičienei padengtos įmonės įsteigimo išlaidos (219 eurų), MB „Richausta moto“ skirta 3 tūkst. 536 eurų parama įrangos įsigijimui, tam pačiam tikslui skirta parama ir MB „RB grožio studija“ (2 tūkst. 355 eurai), pagal verslo liudijimą veiklą vykdančiai Astai Jakaitienei (2 tūkst. 995 eurai) bei MB „Ap dizainas“ (2 tūkst. 323 eurai).
 
UAB „Canticum“ (107 eurai) bei UAB „Vitremsta“ (702 eurai) kompensuota mokinių ir studentų darbo vasaros atostogų metu užmokesčio sąnaudos. Šakių turizmo ir informacijos centrui skirtas 1 tūkst. eurų verslo dienai ir konkursui „Sukurta Šakių krašte“ finansuoti, planuojama įsigyti „Skruzdės“ apdovanojimą, įteikiamą konkurso nugalėtojui.

Beje, MB „Stanvida“ ir Birutės Drevininkaitienės „Rugelis“ toliau investuoja į verslo plėtrą, abiem įmonėms metams pratęstas paskolų (po 3 tūkst. 500 eurų) grąžinimo terminas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px