„Šakių šilumos tinklams“ turėtų vadovauti jurbarkiškis


Vasario 7 d. įvyko konkursas UAB „Šakių šilumos tinklai“ vadovo pareigoms užimti.

Kaip informavo savivaldybės administracijos direktorius Vytautas Ižganaitis, iš keturių reikalavimus atitikusių kandidatų atrankoje dalyvavo trys – vienas šakietis ir du jurbarkiečiai.  Konkursą laimėjo ir geriausiai pasirodė Marius Matelis iš Jurbarko, jo tinkamumą eiti pareigas dabar turi pavirtinti specialiosios tarnybos. Anot V. Ižganaičio, konkursą laimėjęs kandidatas pasirodė perspektyvus specialistas, anksčiau yra dirbęs Jurbarko savivaldybės administracijoje.

„Jaunas specialistas, prisistatyme pateikė viziją, jo matymai bei siūlymai platūs, mato, kaip tobulinti darbą „Šilumos tinkluose“ ir padaliniuose, pavyzdžiui, dėl Gelgaudiškio rekonstrukcijos yra nusiteikęs dirbti ir bendradarbiauti su kolektyvu, manau, bus geras vadovas“, – teigė savivaldybės administracijos direktorius.

Jurbarko krašto specialistai Šakių savivaldybėje tampa vis dažnesni. Būtent iš Jurbarko yra ir savivaldybės Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėja Jurgita Bosikienė, Centralizuoto vidaus audito vyriausioji specialistė Vida Rekešienė, Ūkio ir investicijų skyriaus vyriausioji specialistė Iveta Ignatjevaitė, o šio skyriaus vedėjas Martynas Remeikis į darbą Šakiuose važinėja iš Šilalės. 

„Draugo“ inf. 

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px