Kaip turėtų atrodyti skirtingų zodiako ženklų poilsis?

noriunoriunoriu
Visai nesvarbu, po kokio zodiako ženklo esate gimę, poilsis reikalingas ir jums. Tačiau taip pat dėmesį verta atkreipti į tai, kad skirtingų zodiako ženklų atstovams yra rekomenduojamas vis kitoks poilsis. Žinoma, visada galite rinktis tiesiog tai, kas jums aptinka labiausiai, tačiau šį kartą siūlome pasidomėti ir kiek kitokiomis rekomendacijomis, t.y., rekomendacijomis poilsiui pagal jūsų zodiako ženklą.

Avinas

Ugningieji bei aistringieji avinai, dažniausiai yra įvardijami kaip tiek žmonės, kurie tiesiog negali nustygti vietoje, tad jums labai tiks toks poilsio pasiūlymas, kurio metu galėtumėte aktyviai pramogauti. Na, o, jeigu planuojate išvykti ilgesniam laikui, pavyzdžiui, bent kelioms savaitėms, tai tuomet pirmenybę derėtų teikti pasiūlymui, kurio metu turėtumėte galimybę išbandyti kuo daugiau įvairesnių pramogų.
 
Jautis

Jautis – vienas labiausiai gamtą mylinčių ženklų. Tad jums ypač tiks poilsis nuošalioje, atokioje, ramioje, vaizdingoje vietoje.. Dar daugiau, jaučiai vertinami kaip vieni sėsliausių bei konservatyviausių zodiako ženklų, tad pirmenybę verta teikti poilsiui Lietuvoje ar Latvijoje.

Dvyniai

Dažnai sakoma, kad jokiam kitam zodiako ženklui nereikia tiek daug oro, tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme, kaip Dvyniams. Taigi, planuodami savo poilsį, tiesiog turėtumėte pasirinkti tokius sprendimus, kad galėtumėte išbandyti kuo daugiau įvairesnės veiklos ir pamatyti kuo daugiau vietų.

Vėžys

Šiam ženklui priklausantys, yra įvardijami  vieni šeimyniškiausių žmonių, tad, nieko keista, kad, jei tik turite šeimą, jūsų dėmesį ir aptrauks būtent jai skirti poilsio pasiūlymai ir noriai leisite savo laiką, spręsdami, kuris iš jų geriausiai pateisintų visų šeimos narių lūkesčius.

Liūtas

Liūtams patinka prabanga, todėl labai tikėtina, kad jūsų dėmesį patrauks tik tiek pasiūlymai, kurie žada karališką poilsį. Geriausiai vertinami viešbučiai ir restoranai, aukščiausio lygio aptarnavimas bei nuostabiausi gamtos vaizdai – štai, ko reikia šio zodiako ženklo atstovui.

Mergelė

Šie žmonės mėgsta ypač viską kruopščiai planuoti, todėl nieko keista, kodėl poilsio pasiūlymo išsirinkimas galbūt truks ilgiau nei pats poilsis.

Svarstyklės

Atsižvelgiant į tai, kad būtent Svarstyklių zodiako ženklo žmonės yra vertinami kaip vieni neorganizuočiausių, jiems patariama rinktis tokius poilsio pasiūlymus, kur jau viskas yra įskaičiuota ir suorganizuotu už juos.

Skorpionas

Ar žinojote, kad po šiuo ženklu gimę žmonės apskritai yra vertinami kaip nemėgiantys poilsio? Tačiau neskirti laiko bei dėmesio poilsiui taip pat nėra pati geriausia pozicija, kadangi rizikuojate susilpninti savo organizmą. Tad kartas nuo kartos vis tiek pasilepinkite tokiu poilsiu, kuris jums atrodo malonus.

Šaulys

Šio ženklo žmonėms labai svarbus yra pažinimo džiaugsmas.. Taigi, labai tikėtina, kad rinkdamiesi poilsio pasiūlymą, drąsiai ieškosite dar neišbandytų pramogų, vietų ir procedūrų.

Ožiaragis

Ožiaragiams, kaip ir Liūtams, taip pat labai patinka prabanga, tačiau tuo pat metu, kaip ir Skorpionai jie tiesiog dažniausia neskiria dėmesio poilsio, nes labai daug dirba. Vis dėlto, tai irgi nėra geriausias pasirinkimas, nes po kokybiško poilsio dirbama kur kas našiau bei sparčiau.

Vandenis

Po šiuo ženklu gimę ne tik nenustygsta vietoje, bet ir noriai atranda naujas vietas, be to, noriai palieka jiems įprastą aplinką. Tad nieko keista, kad būtent Vandeniai drąsiai renkasi išskirtiniausius poilsio pasiūlymus, dažnai praturtintus ekstremaliomis pramogomis bei procedūromis.

Žuvys

Svajingos ir ramios Žuvys dažniausiai renkasi romantišką, atpalaiduojantį poilsį be ekstremalių pramogų.

Taigi, jau įvardijome svarbiausius akcentus, kaip turėtų atrodyti skirtingų zodiako ženklų atstovų poilsis. Na, o pabaigai belieka tik pastebėti, kad visai nesvarbu, koks yra jūsų zodiako  ženklas – sau tinkamiausią poilsį, tikrai surasite, jei užsuksite į NoriuNoriuNoriu.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.