Nutarimą skųs, nes „neturi, kur dingti“

snieckus2Savivaldybės administracijos direktorius Evaldas Sniečkus nusprendė Kauno apygardos teismui skųsti Šakių apylinkės teismo sprendimą, kuriuo jis buvo pripažintas padaręs administracinį teisės pažeidimą.

E. Sniečkus sako – „neturiu kur dingti“, nes nesupranta, kokius įstatymo pažeidimus jis padarė ir nesutinka su Šakių apylinkės teismo nutarimu.

„Teismas nutartyje pasako, kad pažeidžiau, o ką pažeidžiau, – nenurodo. Tyrimą atlikau ne taip, kaip reikia, bet nenurodo, kokio akto privalėjau laikytis, kokį punktą pažeidžiau. Tai teismas, kuris yra kompetentingas, galėjo įvardinti konkrečiai pagal kokius aktus ir ką konkrečiai reikėjo atlikti, bet to nepadaro“, – nusivylimo neslėpė E. Sniečkus.
 
Jį ypač piktina tai, kad jis sako tyręs savo pavaduotojos Ingos Cibulskienės galimą Viešųjų ir privačių interesų supainiojimą, pateikė išvadas Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai (VTEK), bet jos pripažintos netinkamomis, o jo elgesys vertinamas kaip piktybinis atsisakymas vykdyti VTEK pavedimą.

„Be pagrįstos informacijos tyrimo atlikti net negalima. Pagrįstos informacijos nėra. Tyrimas išvis turėjo būti nutrauktas. Aš apie tai informuoju, keliu susirūpinimą, kad teisinio pagrindo nėra, o procesas virsta į politinį, bet mano veiksmai pripažįstami piktybiniais. Tai kaip čia yra? Kad piliečiai, kurie nurodo apie kitos institucijos darbo trūkumus, yra piktybiniai? Tai gal aš piktybinis ir dėl to, kad teismo sprendimą skundžiu?“ – retorinius klausimus kėlė savo kaltės nepripažįstantis administracijos direktorius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.