Galima prašyti paramos asbestiniams stogams keisti

Rajono savivaldybės Žemės ūkio skyrius informavo, kad gyventojai vėl kviečiami pasinaudoti parama asbestiniams stogams pakeisti. Paraiškos priimamos nuo gegužės 2d. iki gegužės 31 d.

Nacionalinė mokėjimo agentūra (NMA) rinks paraiškas pagal Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 m. programos priemonės ,,Pagrindinės paslaugos ir kaimų atnaujinimas kaimo vietovėse“ veiklos sritį ,,Parama asbestinių stogų dangos keitimui“.
 
Gyventojai, norintys pasinaudoti parama asbestinių stogų dangai keisti, paraiškas gali pateikti kiekvieną darbo dieną NMA Marijampolės paramos administravimo skyriui (Gamyklų g. 1).

Rajono savivaldybės administracijos Žemės ūkio skyriuje paraiškas NMA darbuotojai  priims gegužės 17 ir 31 d. 9–12 val.

Šios priemonės įgyvendinimo taisykles, keliamus reikalavimus pareiškėjui, paramos paraiškos formą galima rasti NMA bei Šakių savivaldybės tinklalapyje.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px