Keitėsi tarnybos pavaldumas

Nuo gruodžio 1 d. Šakių valstybinės maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) bus tik Šakių skyriumi ir vadinsis Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Marijampolės departamento Šakių skyriumi. Keitėsi ir Šakių VMVT buvusio viršininko Artūro Šimkaus pareigybė – jis nuo šiol bus Šakių skyriaus vedėjas.

Anot vedėjo, tokie pokyčiai liečia tik pačią įstaigos struktūrą, jos pavaldumą. Gyventojus inspektoriai aptarnaus taip pat, kaip ir anksčiau, nes jų darbo vieta nesikeičia, nors, anot vedėjo A. Šimkaus, Sanitarijos ir Maisto skyrių inspektoriai nuo šiol bus pavaldūs Marijampolės departamentui, o ne Šakių skyriaus vedėjui. Dėl VMVT struktūros reorganizacijos dalies rajonuose veikiančių tarnybų neliks, o kitos tampa skyriais. Po pertvarkos nebeliko kaimyninių Kazlų Rūdos ir Kalvarijos tarnybų, o kitos aplinkinių rajonų tarnybos taip pat tapo skyriais.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px