Įpareigojo tvarkyti seniūnijų internetines svetaines

Ketvirtadienį vykusiame rajono seniūnų susirinkime savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Algimantas Damijonaitis įpareigojo seniūnus atidžiau tvarkyti seniūnijų internetines svetaines.

Šiandien internetas sparčiai veržiasi į mūsų gyvenimą. Tad ir valstybinės įstaigos įpareigotos koja kojon žengti su šių dienų naujovėmis. Administracijos direktoriaus pavaduotojas A. Damijonaitis pastebėjo, kad Šakių rajono seniūnijų internetinės svetainės respublikoje atrodo blankiai. Pavaduotojo pastebėjimu, geriausiai reikalavimus atitinka Plokščių ir Žvirgždaičių seniūnijų internetinės svetainės. Numatyta, kad svetainėse turėtų būti seniūnijos administracijos darbuotojų, seniūnaičių kontaktai. Rekomenduojama jose nurodyti seniūnijos kaimus, bendrus demografinius duomenis ir istoriją, seniūnijose esančias įstaigas ir įmones, lankytinas vietas. Taip pat privalo būti viešinama seniūnijų kultūrinė veikla, švietimas. Internetines svetaines seniūnai įpareigoti sutvarkyti iki kovo mėnesio.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px