Bendruomeniečiai išreiškė pasitikėjimą asociacijos pirmininke

snirpuniene2Gegužės 17 dieną savivaldybės salėje buvo sukviestas neeilinis Šakių bendruomenių centrų asociacijos (BCA) susirinkimas, kurio metu buvo būtina patvirtinti naujus Įstatus, išsirinkti pirmininką ir naujos tarybos narius.

Nuotr. G.Šnirpūnienės bendruomenių centrų pirmininkai perrinkinėti neketino ir balsavo tik dėl procedūros būtinybės.

Susirinkime dalyvavę 25 bendruomenių centrų pirmininkai daug pastabų naujųjų Įstatų redakcijai, kurią parengė UAB „Konsultus“ ir Marijampolės notarai, neturėjo. Pasak Šakių bendruomenių centrų asociacijos pirmininkės Grinutės Šnirpūnienės, Įstatus, kurie buvo patvirtinti 2003 metais, jau reikėjo pakeisti. „Visko numatyti neįmanoma, jie padaryti paprastesni, konkretūs, tačiau lankstesni nei buvę“, - tvirtino ji.

Vienbalsiai patvirtinę naujuosius Įstatus, pirmininkai prakalbo, kad naujos pirmininkės rinkimai nereikalingi, nes jie pasitiki vasario mėnesį kitai kadencijai perrinkta G.Šnirpūniene ir yra patenkinti jos darbu. Todėl tik dėl procedūros būtinybės balsavo už jau esamą Šakių BCA pirmininkę, kuri dėkojo už pasitikėjimą, tačiau atvirai paprašė visų pasisakyti, kad neliktų neišsakytų nuomonių ir jų nereikėtų skaityti internete.
 
Pabalsavus už naująją seną pirmininkę, reikėjo išsirinkti ir naują tarybą, kuri dirbs kartu su ja. Tačiau susirinkimo dalyviai nusprendė, kad šį pavasarį išrinkta taryba, kurioje dirba Zigmas Povilaitis, Ona Rakauskienė, Arvydas Babušis, Laima Auštrienė,  Saulina Kučiauskienė, Edvardas Belevičius, Zigmas Stravinskas ir Aldona Danutė Narkūnienė, savo kadencijos dar nebaigė, todėl tik dėl formalumų vienbalsiai pakėlė rankas, išreikšdami savo valią ir pasitikėjimą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px