Finišavo pirmoji rajone „Karpių loterija“

karpiu_loterijaBaigėsi vasara – baigėsi ir pirmoji rajone „Karpių loterija“. Jos organizatoriai informuoja, kad po rugsėjo 1 – osios prizai už sugautus specialiais žetonais pažymėtus karpius dalijami nebus. Visą vasarą žvejus prie Šakių ežero viliojusios akcijos metu šakiečiams pavyko sugauti net 18 pažymėtų karpių. Daugiausiai laimikių ištraukė Mantas Martinkevičius ir Aleksandras Šleinis.  
 
Nuotr. „Karpių loteriją“ rugpjūčio 1 dieną savo laimikiu pabaigė M.Martinkevičius, „ištraukęs“ UAB „Gelvybė“ prizą – laikraščio „Draugas“ prenumeratą 6 mėnesiams. 
 
Rugsėjo 1 dieną finišavo pirmoji rajone „Karpių loterija“. Jos organizatoriai  - Šešupės euroregiono turizmo informacijos centras ir UAB „Nikstas“ balandžio pradžioje į Šakių tvenkinį paleido 38 specialiais žetonais pažymėtus karpius. Kiekvienas žetonas - loterijos rėmėjo įsteigtas prizas. Akcijos metu laimė nusišypsojo aštuoniems žvejams mėgėjams. Jiems pavyko ištraukti 18 žetonais pažymėtų karpių.
 
Pirmasis specialiu žetonu pažymėtas karpis buvo sužvejotas gegužės 20 dieną. Jį sugavo šakietis Bronius Gurgždaitis. Paskutinįjį loterijos karpį rugpjūčio 1 dieną sužvejojo daugiausiai laimikių ištraukęs taip pat šakietis Mantas Martinkevičius. Jam laimė nusišypsojo šešis kartus. Nedaug nuo jo atsiliko ir Aleksandras Šleinis, pagavęs penkias „auksines“ žuvis.

Pasak Šešupės euroregiono turizmo informacijos centro direktorės Eglės Plančiūnienės, nors „Karpių loterija“  jau pasibaigė, tačiau visi norintieji ir toliau gali žvejoti Šakių tvenkinyje tebeplaukiojančius karpius, tik prizai už juos jau nebebus dalijami.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.