Draugiškos rungtynės baigėsi „Zanavyko“ nesėkme

Rugpjūčio 28 ir 29 dienomis Šakių „Zanavykas“ sužaidė dvejas draugiškas rungtynes. Deja, jos abejos baigėsi nesėkme. Pirmąsias su Alytaus „Dzūkija“ savų žiūrovų akivaizdoje šakiečiai pralaimėjo rezultatu 80:102, antrąsias - Druskininkuose su Rusijos „Altai Basket“ – 66:75.
 
Rungtynėse su Alytaus „Dzūkija“ nuo pirmųjų pirmojo kėlinio minučių aikštelėje užvirė įnirtinga kova. Šakiečiams teko pripažinti alytiškių pranašumą. Nepadėjo nė namų sienos. Kad ir kaip „Zanavyko“ krepšininkai stengėsi sumažinti skirtumą, varžovai vis išsiverždavo į priekį. Per lemiamą trečiąjį ketvirtį jie užsitikrino dešimties taškų persvarą, kurią dar padidino iki rungtynių pabaigos ir šventė pergalę rezultatu 80:102.

 „Zanavyko“ komandoje rezultatyviausiai žaidė Š. Beniušis ir M. Užupis, pelnę po 14 taškų ir J. Nausėda, įmetęs 13 taškų. Gerai pasirodė M. Žiaunierūnas, pataikęs 11 taškų, ir T. Miškinis, kurio sąskaitoje 10 taškų. Varžovų komandoje daugiausiai taškų pelnė V. Dilys ( 24 taškai), R. Ūsas (16 taškų) ir G. Gustas (15 taškų).

Draugiškos rungtynės su Rusijos „Altai Basket“ komanda Druskininkuose taip pat baigėsi šakiečių pralaimėjimu. Po atkaklios kovos, devynių taškų skirtumu  (66:75), jie pripažino svečių pergalę. Verta paminėti, kad po dviejų ketvirčių komandas skyrė vos du taškai (33:35), tačiau po vakarykščių Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) stiliaus rungtynių šakiečius pradėjo kamuoti nuovargis. Tuo pasinaudoję „Altai Basket“ žaidėjai šventė pergalę.

Artimiausiu metu komandos turėtų sužaisti atsakomąsias rungtynes Šakiuose.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px