Paskirstė lėšas sporto klubams

Balandžio 26 d. specialiai sudaryta komisija svarstė kūno kultūros ir sporto projektų finansavimą. 13 tūkst. eurų padalinta 14 sporto klubų. Finansavimo konkursą jau treti metai organizuoja Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centras.

Didžiausia suma 2017 m. paskirta Šakių dažasvydžio sporto klubui „Trigada SS“ ir Šakių krepšinio lygai – po 1013 eurų.
 
Šakių rajono sporto klubų sąjungai skirta 980 eurų, Šakių rajono sporto klubui „Aidas“ – 954 eurai, Šakių automobilių sporto klubui „ŠAKIŲ ASK“ – 945 eurai, po 912 eurų skirta futbolo klubui „Gelgaudiškis“, sporto ir laisvalaikio klubui „Vėjas“, Šakių sporto klubui „Audra“, Kultūros ir sporto klubui, euru mažiau (911 eurų) numatyta Lukšių sporto klubui, 902 eurai skirti Šakių džiudžitso ir kobudo sporto klubui „Ošimas“, viešajai įstaigai „Motorsport LT“ – 904 eurai. Mažiausia, 810 eurų suma skirta sporto mėgėjų klubui „Sparta“.

Konkurse gali dalyvauti tik Šakių rajone įregistruotos nevyriausybinės sporto organizacijos. Komisiją sudaro ne tik sporto bendruomenės nariai, bet ir du savivaldybės administracijos darbuotojai. Konkursu siekiama skatinti sportą, organizuoti sporto renginius. Maksimali prašoma suma, kaip rekomenduoja konkurso organizatoriai, yra 2 tūkst. eurų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.