Šakiečiai varžovams nosis nušluostė ir Latvijoje

domeika latvija
Nuotr. Šakiečiai Ignas Domeika (dešinėje) ir Richardas Martinkevičius savo klasėse tapo lyderiais.


Šeštadienį Latvijoje „Bikernieki“ trasoje įvyko antras „Autoplius.lt Fast Lap“ etapas, kuriame puikiai pasirodė ir šakiečiai Ignas Domeika bei Richardas Martinkevičius.
 
Visose klasėse vyko įnirtinga kova, ypač daug veiksmo buvo antrame ir paskutiniame posūkiuose. Mažesni ar didesni incidentai šiose vietose lėmė ne vienos klasės lyderių pasikeitimus.

R3000 klasėje greičiausias su savo BMW 330 buvo Ignas Domeika. Jis abu važiavimus važiavo švariai ir greitai. Puikiai I. Domeikai sekėsi ir pirmame etape Kačerginėje, kur jis taip pat buvo lyderis.

Silpniausioje „Autoplius Fast Lap“ klasėje R1600 pergalę šventė Richardas Martinkevičius, važiavęs „Honda Civic“. Abiejuose važiavimuose finišo liniją jis kirto pirmas.

Trečio etapo lenktynės rugpjūčio 11 d. grįš į namų trasą – Kačerginės „Nemuno žiedą“. Prie „Time Attack“ ir „Race“ disciplinų prisijungs driftas ir „Night Race“ lenktynės.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sunku būti mama?

klausimelis 05 03Kristina iš Girėnų:

Sunku, nes tai didžiulė atsakomybė ir didžiulis iššūkis. Pati užauginau tris vaikus. Didžiuojuosi jais, nes jie visi pasiekė savo tikslus, visi baigė aukštuosius. Dabar džiaugiuosi penkiais anūkais. Manau, kad šiuolaikinės mamos daugiau leidžia savo vaikams nei priklausytų. Gal todėl, kad dabar daugiau galimybių, technologijų amžius, vaikai nė žingsnio be telefono. Reikėtų griežčiau į tai pažiūrėti, nustatyti ribas. 

klausimelis 05 03 2

Erika iš Šakių:

Fiziškai sunku, nes turiu du mažus vaikus, o šiaip tai labai faina. Nežinau, kaip dar prasmingiau galima užpildyti motinystę. Žiūrint, kas darosi pasaulyje, neramu dėl vaikų ateities, norisi juos augint burbule ir apsaugoti. Mūsų mamos sako, kad joms buvo sunkiau mus auginti, nes nebuvo tiek sukurta technologijų, kurios šiandien labai palengvina vaikų priežiūrą, tačiau buvo daugiau artimesnio bendravimo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.