Sportiškiausia – Šakių seniūnija

seniunu rungtis
Įvairiose rungtyse savo pranašumą bandė įrodyti ne tik seniūnijų komandos, bet progą išbandyti savo jėgas krepšinio aikštelėje turėjo ir patys seniūnai – jie mėtė baudas. G. Matusevičiaus nuotr.


Praėjusį šeštadienį po pandeminės metų pertraukos Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro bazėje vėl įvyko seniūnijų sporto žaidynės Mero taurei laimėti. Žaidynėse rungėsi devynių iš keturiolikos seniūnijų komandos.
 
Sportininkai rungtyniavo krepšinio 3x3, tinklinio, futbolo, stalo teniso ir smiginio varžybose.

Krepšinį geriausiai žaisti sekėsi Plokščių seniūnijos komandai, antri liko griškabūdiečiai, o trečią vietą užėmė Žvirgždaičių seniūnija.

Tinklinio rungtyje pirmą vietą iškovojo Lukšių seniūnija, antrą – Šakių, trečią – Griškabūdžio komanda.

Futbole pirmoje vietoje buvo Gelgaudiškio komanda, antrieji liko šakiečiai, o trečioje vietoje – Kidulių seniūnijos komanda.

Kol vieni rungėsi lauke, kiti turėjo ką veikti ir sporto centro viduje. Stalo teniso rungtyje pirmas vietas užėmė Dainius Indriūnas (Gelgaudiškio sen.) ir Aistė Puidokaitė (Šakių sen.), antri liko Martynas Augaitis (Šakių sen.) ir Ligita Palubinskaitė (Griškabūdžio sen.), trečias vietas laimėjo Valdas Palubinskas (Griškabūdžio sen.) ir Rasa Bakšinskienė (Sintautų sen.). Smiginio rungtyje geriausiai sekėsi Gintautui Kutui (Šakių sen.) ir Simonai Andziulevičiūtei (Lukšių sen.), antras vietas laimėjo Tomas Makūnas (Lukšių sen.) ir Ingrida Jakaitienė (Sintautų sen.), trečias vietas iškovojo Nojus Duoba (Sintautų sen.) ir Skirma Miliūtė (Šakių sen.).

Komandinėje įskaitoje Šakių rajono mero taurę iškovojo Šakių seniūnija, antrą vietą užėmė Griškabūdžio seniūnija, tretieji – Lukšių seniūnija.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.