„Zanavykas“ – pirmoje turnyrinės lentelės vietoje

zanavykas_komandaŠakių krepšinio klubas „Zanavykas“ į savo sąskaitą įsirašė dar dvi pergales. Praėjusį savaitgalį šakiečiai nesunkiai įveikė ir „Kuršių“, ir „Gargždų” komandas.

Nuotr. „Zanavyko“ krepšininkai praėjusį savaitgalį nugalėjo dvi varžovų komandas ir dar iškovojo trečiąją vietą Perkūno „Didžiosios“ taurės čempionate.

Praėjusį penktadienį „Zanavykas“ namuose rezultatu 78:59 įveikė Neringos „Kuršių“ ekipą. Tarp šakiečių rezultatyviausiai žaidė R. Ostreika, pelnęs 19 taškų bei 12 kartų atkovojęs kamuolį, M. Karpičius prie komandos pergalės prisidėjo 17, V. Stanevičius – 12 (10 atkovotų kamuolių), G. Ratkevičius – 10 taškų.

Lapkričio 5 dieną krepšininkai išvykoje susitiko su Gargždų „Gargždais“ ir rezultatu 48:124 juos sutriuškino. Šį kartą pasižymėjo R.Ostreika, pelnęs 24 taškus ir septynis kartus atkovojęs kamuolį, M.Karpičius, pataikęs 16 taškų ir atlikęs penkis rezultatyvius perdavimus, bei V.Stanevičius, pelnęs 17 taškų ir septynis kartus atkovojęs kamuolį.

Šiuo metu „Zanavykas“ iš šešių žaistų rungtynių turi penkias pergales ir turnyrinėje lentelėje užima pirmąją vietą. Komandos vadovas Vytautas Strokas tikina, kad ne pelnytos pergalės, o artimiausi susitikimai parodys, ko iš tikro verti „Zanavyko“ krepšininkai. „Dabar žaidėme su silpnomis komandomis, tad nereikia sureikšminti. Žiūrėsime, kaip bus toliau ir matysime, kur yra mūsų vieta“, - teigė V. Strokas.
 
Praėjusį savaitgalį „Zanavykas“ žaidė ne tik eilines septintojo Regionų krepšinio lygos rungtynes, bet ir kovojo dėl Perkūno „Didžiosios“ taurės trečiosios vietos. Rezultatu 70:92 šakiečiai įveikė VDU komandą ir namo grįžo su apdovanojimais. „Zanavyko“ krepšininkas V. Stanevičius išrinktas geriausiu viso turnyru žaidėju.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px