Zoninėse varžybose geriausiai sekėsi varpietėms

kvadratasLapkričio – gruodžio mėnesiais, dviejose amžiaus grupėse, atskiruose pogrupiuose kvadrato varžybose rungęsi moksleiviai susitiko finale, kur ir išaiškėjo laimėtojai. Jie toliau kovos zoninėse ir tarpzoninėse varžybose.

Nuotr. Po atkaklių finalinių susitikimų paaiškėjo komandos, kurios toliau kovos zoninėse ir tarpzoninėse varžybose.   

Rajono berniukų, gimusių 1999 – 2000 metais, kvadrato varžybų finale geriausiai sekėsi ir pirmąją vietą iškovojo Šakių „Aukuro“ pagrindinės mokyklos komanda (mokytojas Edvardas Grigošaitis). Antrieji liko kriūkiečiai (Jonas Romualdas Unguvaitis), trečiąją vietą laimėjo Lukšių V. Grybo gimnazija (Vitas Petkūnas), ketvirtieji liko „Varpo“ vidurinės mokyklos auklėtiniai (Algirdas Ulinskas).

Mergaičių, gimusių 1999 – 2000 metais, kvadrato varžybose nepralenkiama buvo Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos komanda (Rasa Matusienė). Antroji vieta atiteko Kriūkų vidurinės mokyklos sportininkėms, trečiąją vietą iškovojo „Aukuro“ pagrindinės mokyklos auklėtinės (Vitalija Gudzinevičienė), ketvirtosios liko Gelgaudiškio vidurinės mokyklos moksleivės (Žydrūnas Antanaitis).

2001 metais gimusių ir jaunesnių žaidėjų komandą sudaro ir berniukai, ir mergaitės. Šiame pogrupyje geriausiai sekėsi Šakių „Aukuro“ pagrindinės mokyklos auklėtiniams (Nijolė Jankauskienė), antrąją vietą užėmė Gelgaudiškio vidurinės mokyklos komanda (Agota Meškauskienė). Trečiąją vietą iškovojo Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos auklėtiniai (Rita Čižauskienė), ketvirtieji liko Lukšių V. Grybo gimnazijos moksleiviai (Lina Matusienė).
 
Gruodžio 10 dieną zoninėse varžybose Vilkaviškyje Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos mergaitės užėmė pirmąją vietą ir toliau dalyvaus tarpzoninėse varžybose. Šakių „Aukuro“ pagrindinės mokyklos berniukai liko antrieji. Gruodžio 3 dieną vykusiose zoninėse varžybose Šakių „Aukuro“ pagrindinės mokyklos pradinukų komanda taip pat užėmė antrąją vietą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.