Kovas tęsė A lygos krepšininkai

krepsinisPraėjusį savaitgalį rajono krepšinio čempionate kovojo tik A lygos komandos. Pergalėmis džiaugėsi „Lukšių“ ir „Laisvės“ krepšininkai.

Pirmiausiai susitiko Griškabūdžio „Novos“ ir „Lukšių“ krepšininkai. Nors griškabūdiečiai žaidė tik penkiese, lukšiečiams nebuvo itin lengva įveikti savo varžovus. Jie tik ketvirtojo kėlinio paskutinėmis minutėmis rezultatu 75:71 išplėšė pergalę. Nugalėtojams daugiausiai taškų – 24, iš jų šešis tritaškius, pelnė Š. Jurgutis, 22 taškus pridėjo Ž. Danielius. Tarp griškabūdiečių rezultatyviausiai žaidė M. Užupis, įmetęs 29 taškus, po 13 taškų pataikė A. Damušis ir A. Dubickas.

Ne ką mažiau įdomiai klostėsi „Laisvės“ ir „Kriūkų“ komandų susitikimas. Beveik visus kėlinius pirmavo laisviečiai, tačiau paskutinėmis minutėmis kriūkiečiai grėsmingai priartėjo prie varžovų. Vis tik laiko buvo per mažai, kad „Kriūkai“ įrodytų savo pranašumą ir varžybas rezultatu 58:51 laimėjo „Laisvės“ krepšininkai. Tarp jų rezultatyviausiai žaidė T. Žioba, pelnęs 20 taškų, iš jų du tritaškius, A. Gudaitis pridėjo 13 taškų, iš jų tris tritaškius. Tarp kriūkiečių daugiausiai taškų -15, iš jų tris tritaškius, pelnė P. Stanaitis, komandos draugas A. Švelnys įmetė 13 taškų, iš jų du tritaškius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px