Šakių „Zanavykas“ iškovojo dvi pergales iš eilės

Savaitgalis Šakių „Zanavyko“ komandai buvo sėkmingas. Jis sužaidė dvejas Nacionalinės krepšinio lygos rungtynes ir iškovojo dvi pergales iš eilės. Lapkričio 8 dieną, rezultatu 102:96, „Zanavykas“ palaužė Kauno „Žalgiris-2“ ekipą, o lapkričio 9 dieną, rezultatu 79:75, įveikė Jonavos „Petrochemą“.
 
 Praėjusį penktadienį Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro aikštėje vyko intriguojanti kova. Šakių „Zanavyko“ komanda susikovė su lygiaverčiais varžovais – Kauno „Žalgiris – 2“ krepšininkais. Beveik visą rungtynių laiką abi komandos nedavė viena kitai atsikvėpti – švieslentė rodė lygiąsias arba vos keleto taškų persvarą ir tik lemiamame trečiajame kėlinyje Šakių „Zanavykui“ pavyko išsaugoti šešių taškų persvarą. Ketvirtąjį kėlinį šakiečiai sužaidė užtikrintai ir šventė pergalę. Daugiausiai taškų komandai pelnė P.Beliavičius – 24, P.Kleiza – 14, P.Abramavičius ir V.Vaikšnis – po 12, R.Simanavičius ir M.Užupis – po 11, V.Šumskis – 10. Priešininkų komandoje rezultatyviausi buvo J. Tamulis – 25, L. Lekavičius – 23, D. Tarolis – 15, M. Varnas – 11, A. Kojenets – 10 taškų.

Kitą dieną vėl tęsėsi Nacionalinės krepšinio lygos rungtynės – Šakių „Zanavykas“ susitiko su Jonavos „Petrochema“. Šeimininkai žaidė įspūdingai tiek puolime, tiek gynyboje ir po dešimties pirmojo kėlinio minučių jau turėjo užtikrintą devyniolikos taškų persvarą, kurią šakiečiams žaidimo metu tik kiek pavykdavo sušvelninti. Tik po intriguojančios ketvirtojo kėlinio kovos „Zanavyko“ krepšininkams pavyko pasivyti ir pralenkti savo priešininkus. Rezultatu 79:75, pergalę vėl šventė šakiečiai. Prie jos daugiausiai prisidėjo P. Kleiza – 17, P. Abramavičius – 15, P. Beliavičius – 13, M. Užupis – 12 taškų.  Jonavos „Petrochemje“ rezultatyviausiai žaidė H. Vorotnikovas – 20, T. Sebežiovas – 19, V. Kružikas – 14 taškų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.