Būsto pirkimas su paskola – ką svarbu žinoti?

vilniauskreditounija
Norint susikurti patogų gyvenimą, vertinga turėti savo nuosavus namus. Būsto pirkimas su paskola gali būti puikus būdas tuos namus įgyti – visai nesvarbu, ar tai būtų nuosavas namas, ar butas. Be abejonės, daug kas priklauso nuo to, kaip, kur ir kokio dydžio paskolą imate. Tinkamai tam pasiruošę ir realiai įvertinę savo galimybes tikrai nuo to nenukentėsite, tad nereikėtų stabdyti savo svajonių.
 
Skaitydami toliau sužinosite apie būsto paskolas palankiomis sąlygomis ir atrasite, kur kreiptis pagalbos.

Būsto paskolos grąžinimo sąlygos

Jeigu norite imti būsto paskolą, svarbu žinoti, jog jos suma turėtų būti ne mažesnė kaip 20 000 Eur. Pradinį įnašą, kuris turi siekti bent 15 proc. nuo paskolos sumos, reikia sumokėti iš karto. Likusieji pinigai yra grąžinami dalimis 30 metų bėgyje. Kokiu būdu norėsite grąžinti paskolą ir kokiais dydžiais, galite pasirinkti patys pagal savo poreikius. Pinigai gali būti grąžinami mažėjančiomis arba lygiomis dalimis, taip, kaip Jums patogiausia.

Gauti būsto paskolą galima ne tik perkant naują būstą, bet ir norint atnaujinti seną. Kiekvienu atveju, pasikonsultavus su specialistais, Jums bus pateikti parankiausi paskolų sprendimai. Viską galėsite ramiai aptarti ir pasirinkti pagal savo poreikius tinkamą paskolų grąžinimo grafiką.

Kaip pasiruošti paskolos gavimui?

Norint pasiimti paskolą, svarbu tam tinkamai pasiruošti. Ne tik turėti sukauptą pradinį įnašą, bet ir būti adekvačiai įvertinus savo finansines galimybes, atsižvelgti į ateities perspektyvas, nusiteikti laipsniškam paskolos grąžinimui. Tvirtai jausitės ir būsite tikrai saugūs tuomet, kai pradinis įnašas neviršys daugiau nei 40 proc. nuo bendro šeimos biudžeto.

Būsto pirkimas su paskola apskritai yra ganėtinai atsakingas žingsnis. Net jeigu turite pakankamai daug pinigų ir paskolos grąžinimas negąsdina, svarbu dar atsižvelgti į šeimos ateities perspektyvas, išsirinkti tokį būstą, kuris atitiktų Jūsų poreikius ir po keleto metų. Tuomet viskas bus daug lengviau ir paprasčiau.

Būsto pirkimas su paskola nesukels rūpesčių, kadangi gausite sau palankų, pagal individualius poreikius tinkamą pasiūlymą.

d-0010

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.